Gksuuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 3 Mayıs 2023 #1 Kasada gıcırtılar ve malzeme kalitesi hakkında şüphelerim var. Bu mouse alınır mı? Claw ve palm tutuş için. Not: Başka fare aldım, konu kilit. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2023
Kasada gıcırtılar ve malzeme kalitesi hakkında şüphelerim var. Bu mouse alınır mı? Claw ve palm tutuş için. Not: Başka fare aldım, konu kilit.
Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 Gksuuu dedi: Kasada gıcırtılar ve malzeme kalitesi hakkında şüphelerim var. Bu mouse alınır mı? Claw ve palm tutuş için. Not: Başka fare aldım, konu kilit. Genişletmek için tıkla... Hangi fareyi aldın merak ettim. Memnun musun?
Gksuuu dedi: Kasada gıcırtılar ve malzeme kalitesi hakkında şüphelerim var. Bu mouse alınır mı? Claw ve palm tutuş için. Not: Başka fare aldım, konu kilit. Genişletmek için tıkla... Hangi fareyi aldın merak ettim. Memnun musun?
Gksuuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 3 Mayıs 2023 #3 Asmodinn dedi: Hangi fareyi aldın merak ettim. Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş verdim DA V3 Pro.
Asmodinn dedi: Hangi fareyi aldın merak ettim. Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş verdim DA V3 Pro.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 4 Mayıs 2023 #4 Gksuuu dedi: Bugün sipariş verdim DA V3 Pro. Genişletmek için tıkla... M3 modeli alınır ama daha iyi bir fare alarak daha iyi yapmışsınız. Dünyanın en iyi sensörü var DA V3 Pro'da (Razer Focus Pro sensör).
Gksuuu dedi: Bugün sipariş verdim DA V3 Pro. Genişletmek için tıkla... M3 modeli alınır ama daha iyi bir fare alarak daha iyi yapmışsınız. Dünyanın en iyi sensörü var DA V3 Pro'da (Razer Focus Pro sensör).