Darmoshark M3 Çift tıklama olabilir mi?

eneshatayoglu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce Darmoshark M3 faresini aldım double Click'e test yaptığımda herhangi bir çift tıklama olmuyor fakat CS:GO oynarken One tap atmak isterken arada bir 2-3 mermi gidiyor. Sebebini anlayamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Click hassasiyetinden olabilir belki, aynı durumu bende yaşıyorum. Bundan önce kullandığım Gamepower Bane farenin click hassasiyetine o kadar alıştım ki, şuanda kullandığım XM2we nin hassasiyeti biraz tuhaf geldi, bir haftaya kalmaz alışırım gibi ama.

https://codepen.io/blink172/pen/vERyxK Bu siteye girin ve imleci turuncu yere getirip önce sol tuşa 100 kere sonra sağ tuşa 100 kere hızlıca tıklayın. Eğer tıklarken ekran aşağıdaki fotoğraftaki gibi kırmızıya dönerse hangi tuşa basarken renk değişimi olduysa o tuş çift tıklamış demektir (bir kere tıklamanıza rağmen 2 defa tıklamış gibi algılıyor). Ben eski bir faremde 57 defa tıkladım sol tuşa ve Fast double Click count "2" çıktı mesela. Yani farem 57 tıklamada 2 defa double Click atmış. Tuşlara aynı anda basarsanız test olmaz sırayla sol sonra sağ tuşu test edin, eğer sorun varsa değişim talep edin.

1682631267431.png

Click hassasiyetinden olabilir belki, aynı durumu bende yaşıyorum. Bundan önce kullandığım Gamepower Bane farenin Click hassasiyetine o kadar alıştım ki, şu anda kullandığım XM2wenin hassasiyeti biraz tuhaf geldi, bir haftaya kalmaz alışırım gibi ama.

Tuşları optik ondandır hocam ama olay da şu ki optik tuşlar asla double Click atmaz, diğer tüm tuşların aksine. O yüzden endişe etmenize gerek yok. -Farelerde Switch'ler mekanik ve optik olarak 2'ye ayrılıyor, optikler daha pahalı olanlardır hep.-

@pmanx
Bilgilendirme için teşekkür ederim, bir şey daha sormak istiyorum size. Ekte paylaştığım kısım ne işe yarıyor? Bir tarafı type-c diğer tarabı USB yuvası, tam olarak işlevini anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66,8 KB · Görüntüleme: 54
@pmanx
Bilgilendirme için teşekkür ederim, bir şey daha sormak istiyorum size. Ekte paylaştığım kısım ne işe yarıyor? Bir tarafı type-c diğer tarabı USB yuvası, tam olarak işlevini anlayamadım.
Çok basit, farenin bağlantısını sağlayan küçük USB aparatını fareye yakınlaştırmanızı sağlıyor. Eğer kasanız uzaksa, USB aparatı (usb dongle) fareden uzak olacağı için kopmalar olabilir. Kasaya farenin kablosunu takıp masanızın üstüne kadar çekin kabloyu, ucuna bu dönüştürücü aparatı takın. USB girişine de farenin usb bağlantısını sağlayan dongle'ı takın fotoğraftaki gibi. Böylece fareyi bilgisayarınıza wireless olarak bağlayan USB aparatı da fare gibi masanızda olacak ve çok yakın olduklarından farenin bağlantısında kopmalar olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı