Darmoshark M3 mü N3 mü?

Bütçe
1000-1400
Teşekkürler dostum çok güzel oldu. Mouse güzel bu arada tek alışılması gereken şey mouseun boyutu logitech g300s kullanan biri olarak biraz zorlanıyorum ama alışılır..

Teşekkürler dostum çok güzel oldu. Mouse güzel bu arada tek alışılması gereken şey farenin boyutu Logitech G300s kullanan biri olarak biraz zorlanıyorum ama alışılır.

Bende aynı şekilde hocam Logitech G305'ten sonra devasa geldi. Merak ettiğim bir şey var sadece bende mi var emin olamadım sol tuşa göre sağ tuş çok daha sesli ve tok bir ses veriyor. Sizde de mi bu şekilde emin olamadım Logitech kullanırken tuşlar arasında bu kadar büyük bir fark yoktu.

İfadeler: poe

Bende öyle bir durum söz konusu değil.

Bende M3 almayı düşünüyorum yazılımı sorunsuz olarak çalışıyor mu? Örneğin Hz değiştirme, DPI değiştirme ve tuş atayabiliyor muyuz?

İfadeler: poe
Bende M3 almayı düşünüyorum yazılımı sorunsuz olarak çalışıyor mu? Örneğin Hz değiştirme, DPI değiştirme ve tuş atayabiliyor muyuz?

Programında şu ana kadar sorun görmedim. Tuş atama var diye biliyorum ama DPI değiştirme tuşu altında olduğu için kullanma gereği duymadım. Tek sorunu sağ Click tuşu sol Click'e göre çok az üstte ve farklı tonda bir ses vermesi. Belki bana gelen ürün böyledir sizde olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…