S SaGuys Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Yeni aldığım mouse Darmoshark M3 Pro 4K dongle çalışmıyor yardımcı olun sorun yazılımda mı yoksa dongleda mı anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
Yeni aldığım mouse Darmoshark M3 Pro 4K dongle çalışmıyor yardımcı olun sorun yazılımda mı yoksa dongleda mı anlamadım.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Ağustos 2024 #2 Bağlantıyı doğru yaptın mı? Artı 0 Eksi
DenizAli1273 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 hocam bende aynı sorunu yaşıyorum güncelledim ama çalışmadı Artı 0 Eksi
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #4 SaGuys dedi: Yeni aldığım mouse Darmoshark M3 Pro 4K dongle çalışmıyor yardımcı olun sorun yazılımda mı yoksa dongleda mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dongle ile aranda kaç cm var? 90 falan ise tabii çalışmaz yakına alman gerek. Artı 0 Eksi
SaGuys dedi: Yeni aldığım mouse Darmoshark M3 Pro 4K dongle çalışmıyor yardımcı olun sorun yazılımda mı yoksa dongleda mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dongle ile aranda kaç cm var? 90 falan ise tabii çalışmaz yakına alman gerek.
Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2025 #5 SaGuys dedi: Yeni aldığım mouse Darmoshark M3 Pro 4K dongle çalışmıyor yardımcı olun sorun yazılımda mı yoksa dongleda mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende bugün aldım benimki de çalışmıyor bozuk dongle mı yolluyorlar anlamadım. Artı 0 Eksi
SaGuys dedi: Yeni aldığım mouse Darmoshark M3 Pro 4K dongle çalışmıyor yardımcı olun sorun yazılımda mı yoksa dongleda mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende bugün aldım benimki de çalışmıyor bozuk dongle mı yolluyorlar anlamadım.