B BeratDarex1 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Darmoshark M3 Pro driver bulamadım yardım eder misiniz?
KS KS B BeratDarex1 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #11 ubiiyy dedi: Hayır, bende Brave'den yapıyorum fakat farklı bir tarayıcı ile dene yine de. Linke sağ tık atıp bağlantıyı farklı kaydet diyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den denedim yüklendi, acaba neden Brave'den inmedi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Hayır, bende Brave'den yapıyorum fakat farklı bir tarayıcı ile dene yine de. Linke sağ tık atıp bağlantıyı farklı kaydet diyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den denedim yüklendi, acaba neden Brave'den inmedi?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #12 BeratDarex1 dedi: Microsoft Edge'den denedim yüklendi acaba neden Brave'den inmedi Genişletmek için tıkla... Brave engelliyordur. Artı 0 Eksi
BeratDarex1 dedi: Microsoft Edge'den denedim yüklendi acaba neden Brave'den inmedi Genişletmek için tıkla... Brave engelliyordur.
KS KS B BeratDarex1 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #13 ubiiyy dedi: Brave engelliyordur. Genişletmek için tıkla... Olabilir çünkü inerken zararlı olabilir diye uyarı geldi de VirusTotal'i temiz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Brave engelliyordur. Genişletmek için tıkla... Olabilir çünkü inerken zararlı olabilir diye uyarı geldi de VirusTotal'i temiz.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #14 BeratDarex1 dedi: Olabilir çünkü inerken zararlı olabilir diye uyarı geldi de VirusTotal'i temiz Genişletmek için tıkla... Yine de zararlı dosyayı indirme seçeneği var ama neyse, güvenilir zaten, iyi geceler. Artı 0 Eksi
BeratDarex1 dedi: Olabilir çünkü inerken zararlı olabilir diye uyarı geldi de VirusTotal'i temiz Genişletmek için tıkla... Yine de zararlı dosyayı indirme seçeneği var ama neyse, güvenilir zaten, iyi geceler.