kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.482 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #11 xrr65 dedi: Hocam hızlı bir soru soracağım, siyah M3S Max mi kırmızı m3 pro max mi ? @kxy Genişletmek için tıkla... El boyutunuz kucukse M3s Max, buyukse M3 Pro Max.
xrr65 dedi: Hocam hızlı bir soru soracağım, siyah M3S Max mi kırmızı m3 pro max mi ? @kxy Genişletmek için tıkla... El boyutunuz kucukse M3s Max, buyukse M3 Pro Max.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #12 kxy dedi: El boyutunuz kucukse M3s Max, buyukse M3 Pro Max. Genişletmek için tıkla... 18 cm miş hocam, arkadaşım için alacağız
kxy dedi: El boyutunuz kucukse M3s Max, buyukse M3 Pro Max. Genişletmek için tıkla... 18 cm miş hocam, arkadaşım için alacağız
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.482 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #13 xrr65 dedi: 18 cm miş hocam, arkadaşım için alacağız Genişletmek için tıkla... Tutus sekli nedir? Tam claw tutuyorsa M3s Max'te alinabilir. Palm tutuyorsa Pro Max alsin.
xrr65 dedi: 18 cm miş hocam, arkadaşım için alacağız Genişletmek için tıkla... Tutus sekli nedir? Tam claw tutuyorsa M3s Max'te alinabilir. Palm tutuyorsa Pro Max alsin.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #14 kxy dedi: Tutus sekli nedir? Tam claw tutuyorsa M3s Max'te alinabilir. Palm tutuyorsa Pro Max alsin. Genişletmek için tıkla... Aynı benim gibi hem Palm hem fingertip Scyrox V6 düşünüyormuş daha çok eline oturacağını düşündü. Fiyat farkına değer mi ? Son düzenleme: 29 Mayıs 2025
kxy dedi: Tutus sekli nedir? Tam claw tutuyorsa M3s Max'te alinabilir. Palm tutuyorsa Pro Max alsin. Genişletmek için tıkla... Aynı benim gibi hem Palm hem fingertip Scyrox V6 düşünüyormuş daha çok eline oturacağını düşündü. Fiyat farkına değer mi ?
9 9mertvos Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #15 kxy dedi: Tutus sekli nedir? Tam claw tutuyorsa M3s Max'te alinabilir. Palm tutuyorsa Pro Max alsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de M3S Max ile M3 Pro Max arasında kaldım. Elim 20 cm ve fingertip ile palm arası bir tutuşum var. Sizce hangisini almalıyım ?
kxy dedi: Tutus sekli nedir? Tam claw tutuyorsa M3s Max'te alinabilir. Palm tutuyorsa Pro Max alsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de M3S Max ile M3 Pro Max arasında kaldım. Elim 20 cm ve fingertip ile palm arası bir tutuşum var. Sizce hangisini almalıyım ?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.482 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #16 9mertvos dedi: Hocam ben de M3S Max ile M3 Pro Max arasında kaldım. Elim 20 cm ve fingertip ile palm arası bir tutuşum var. Sizce hangisini almalıyım ? Genişletmek için tıkla... M3 Pro Max.
9mertvos dedi: Hocam ben de M3S Max ile M3 Pro Max arasında kaldım. Elim 20 cm ve fingertip ile palm arası bir tutuşum var. Sizce hangisini almalıyım ? Genişletmek için tıkla... M3 Pro Max.
P pAww Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 18:54 #17 xrr65 dedi: 18 cm miş hocam, arkadaşım için alacağız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın satın aldı mı? Çünkü benim elimde 18 cm ve palm tutuyorum almayı düşünüyorum fakat kararsızım m3s Max ile arasında kaldım. Eline tam oturdumu diye merak ettim.
xrr65 dedi: 18 cm miş hocam, arkadaşım için alacağız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın satın aldı mı? Çünkü benim elimde 18 cm ve palm tutuyorum almayı düşünüyorum fakat kararsızım m3s Max ile arasında kaldım. Eline tam oturdumu diye merak ettim.