Darmoshark M3 Pro Max nasıl şarj edilir?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
İki adet Wraith'ten Darmoshark M3 Pro aldım ama nasıl aktif edeceğimi ve şarj edeceğimi tam çözemedim. Biraz uğraştım ama net bir bilgiye ulaşamadım.

Ayrıca bu farelerin tam şarj olması ne kadar sürer, ortalama kaç gün kullanılıyor, pil yüzdesi vs. nasıl takip ediliyor?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İki adet Wraith'ten Darmoshark M3 Pro aldım ama nasıl aktif edeceğimi ve şarj edeceğimi tam çözemedim. Biraz uğraştım ama net bir bilgiye ulaşamadım.

Ayrıca bu farelerin tam şarj olması ne kadar sürer, ortalama kaç gün kullanılıyor, pil yüzdesi vs. nasıl takip ediliyor?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Driverinden sarj yüzdesine bakabiliyorsun. Kullanım süresi değişiyor ayarlara göre falan. Sarj 1 saate kalmaz %100 olur. Bilgisayara kabloyu takıp mouseye de takıyorsun şarj oluyor.

Kabloyu fareye takınca şarj oluyor.

Driverinden şarj yüzdesine bakabiliyorsun. Kullanım süresi değişiyor ayarlara göre falan. Şarj 1 saate kalmaz %100 olur. Bilgisayara kabloyu takıp fareye de takıyorsun şarj oluyor.

Yani farenin sarji bitiğinde farenin kablosununun bir ucunu fare diğer ucunu PC bağlayıp şarj ediyorum ve o şekilde kullanmaya devam ediyourm değil mi?

Driverinden sarj yüzdesine bakabiliyorsun. Kullanım süresi değişiyor ayarlara göre falan. Sarj 1 saate kalmaz %100 olur. Bilgisayara kabloyu takıp mouseye de takıyorsun şarj oluyor.
Kabloyu fareye takınca şarj oluyor.
Birde bocam farenin kutusundan hem USB hem de Type-C girişi olan bir şey var o ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Yani farenin sarji bitiğinde farenin kablosununun bir ucunu fare diğer ucunu PC bağlayıp şarj ediyorum ve o şekilde kullanmaya devam ediyourm değil mi?

Birde bocam farenin kutusundan hem USB hem de Type-C girişi olan bir şey var o ne işe yarıyor?
O 1k hz dongle,gereksiz kisacasi. Evet usb olan ucunu pcye type c olan kismini da mouseya takiyosun. Kullanabilmek icin dikkat et type c tam otursun. Sarj olurken de kullanilabiliyor.

Dongle uzatma aparatı. Alıcıyı bilgisayara bağlamak yerine kabloya bağlayıp farene yakın yere koy diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı