Merhaba, gördüğünüz üzere 3 adet mouse yazdım. Tutuş tarzım fingertip - claw, şöyle diyeyim kaplama benim için biraz da önemli o yüzden VXE R1 Pro'ya kayıyor gözüm. Siz ne diyorsunuz, sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
VXE R1 Pro tercih edilebilir veya Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse buna da göz atabilirsiniz. M3S Pro'da çift tıklama sorunuyla karşılaşmıştım ilk 5 aylık kullanım süresinde.
VXE R1 Pro tercih edilebilir veya Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse buna da göz atabilirsiniz. M3s Pro'da çift tıklama sorunuyla karşılaşmıştım ilk 5 aylık kullanım süresinde.
Önerin için teşekkür ederim bahsettiğin fare oldukça güzel ama elime küçük gelir gibi düşünüyorum. Konuda belirtmemişim elimin boyutunu, 18 cm elim o yüzden dolayı VXE R1 Pro alacağım gibi.
Önerin için teşekkür ederim, fareye baktım ve düşüncelerimi şöyle söyleyeyim. Kendisi nordic mcu 3395 sensör falan alışıldık 8K Hz olması hoşuma gitti ama bilgisayarımın 8K Hz i kaldıracağını düşünmüyorum ve 2300 TL'den 600-700 lirasını dongleye veriyoruzdur o yüzden dolayı VXE r 1 Pro Max'e bütçeyi çıkarmayı düşünüyorum bir de fare çok hafif 36 gram bir fareyi kontrol edebileceğimi düşünmüyorum.