E exg3 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #11 shase dedi: Fantech bin kat daha iyi. Şu an elimdeki fare de Helios 2 hatta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. shase dedi: Fantech bin kat daha iyi. Şu an elimdeki fare de Helios 2 hatta. Genişletmek için tıkla... Sizce beyaz rengimi siyah rengimi. Beyaz rengi sararır mi? roxy1881 dedi: Fantech Helios II XD3v3. Darmoshark M3 Pro alınmaz. Genişletmek için tıkla... Alıyorum birazdan. Son düzenleme: 23 Ağustos 2025
shase dedi: Fantech bin kat daha iyi. Şu an elimdeki fare de Helios 2 hatta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. shase dedi: Fantech bin kat daha iyi. Şu an elimdeki fare de Helios 2 hatta. Genişletmek için tıkla... Sizce beyaz rengimi siyah rengimi. Beyaz rengi sararır mi? roxy1881 dedi: Fantech Helios II XD3v3. Darmoshark M3 Pro alınmaz. Genişletmek için tıkla... Alıyorum birazdan.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 497 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #12 exg3 dedi: Tamamdır. Sizce beyaz rengimi siyah rengimi. Beyaz rengi sararır mi? Alıyorum birazdan. Genişletmek için tıkla... Sararmayla karşılaşmadım.
exg3 dedi: Tamamdır. Sizce beyaz rengimi siyah rengimi. Beyaz rengi sararır mi? Alıyorum birazdan. Genişletmek için tıkla... Sararmayla karşılaşmadım.
E exg3 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #13 shase dedi: Sararmayla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Siyah rengini aldım. shase dedi: Fantech bin kat daha iyi. Şu an elimdeki fare de Helios 2 hatta. Genişletmek için tıkla... Key response timeyi ne yapmam lazım. Son düzenleme: 27 Ağustos 2025
shase dedi: Sararmayla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Siyah rengini aldım. shase dedi: Fantech bin kat daha iyi. Şu an elimdeki fare de Helios 2 hatta. Genişletmek için tıkla... Key response timeyi ne yapmam lazım.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 497 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #14 exg3 dedi: Siyah rengini aldım. Key response timeyi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu farede optik yani lazer switchler olduğu için 0 ms yapabilirsiniz en az gecikmeyi alırsınız. Ancak düz switchli olsaydı 5 kat fazla olabilirdi.
exg3 dedi: Siyah rengini aldım. Key response timeyi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu farede optik yani lazer switchler olduğu için 0 ms yapabilirsiniz en az gecikmeyi alırsınız. Ancak düz switchli olsaydı 5 kat fazla olabilirdi.
E exg3 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #15 shase dedi: Bu farede optik yani lazer switchler olduğu için 0 ms yapabilirsiniz en az gecikmeyi alırsınız. Ancak düz switchli olsaydı 5 kat fazla olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
shase dedi: Bu farede optik yani lazer switchler olduğu için 0 ms yapabilirsiniz en az gecikmeyi alırsınız. Ancak düz switchli olsaydı 5 kat fazla olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.