yigittt412 Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Dongle aldım fakat kablosuyla PC'ye bağlayıp sağ tık+orta tuş yapınca 2 kere ışığı yanıp sönmesine rağmen Dongle'da ışık yanmıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
Dongle aldım fakat kablosuyla PC'ye bağlayıp sağ tık+orta tuş yapınca 2 kere ışığı yanıp sönmesine rağmen Dongle'da ışık yanmıyor. Ne yapabilirim?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.230 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2025 #2 yigittt412 dedi: Dongle aldım fakat kablosuyla PC'ye bağlayıp sağ tık+orta tuş yapınca 2 kere ışığı yanıp sönmesine rağmen Dongle'da ışık yanmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bağladığının fotoğrafını atabilir misin?
yigittt412 dedi: Dongle aldım fakat kablosuyla PC'ye bağlayıp sağ tık+orta tuş yapınca 2 kere ışığı yanıp sönmesine rağmen Dongle'da ışık yanmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bağladığının fotoğrafını atabilir misin?
Efe Kırgın Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 yigittt412 dedi: Dongle aldım fakat kablosuyla PC'ye bağlayıp sağ tık+orta tuş yapınca 2 kere ışığı yanıp sönmesine rağmen Dongle'da ışık yanmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... USB port değiştir donglenin arkasındaki type c ters çevirip tak
yigittt412 dedi: Dongle aldım fakat kablosuyla PC'ye bağlayıp sağ tık+orta tuş yapınca 2 kere ışığı yanıp sönmesine rağmen Dongle'da ışık yanmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... USB port değiştir donglenin arkasındaki type c ters çevirip tak
yigittt412 Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Efe Kırgın dedi: USB port değiştir donglenin arkasındaki Type-C ters çevirip tak. Genişletmek için tıkla... Kutusundan çıkan örgü kabloyu her şekilde dedim olmadı Type-C yerini değiştirip. egemebb dedi: Nasıl bağladığının fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hemen atacağım. egemebb dedi: Nasıl bağladığının fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... G yani 2.4 ile yapıyorum. İşaretli yerlere basıp 2 tane kısa ışık yanıyor ama bağlanmıyor. Son düzenleme: 25 Şubat 2025
Efe Kırgın dedi: USB port değiştir donglenin arkasındaki Type-C ters çevirip tak. Genişletmek için tıkla... Kutusundan çıkan örgü kabloyu her şekilde dedim olmadı Type-C yerini değiştirip. egemebb dedi: Nasıl bağladığının fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hemen atacağım. egemebb dedi: Nasıl bağladığının fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... G yani 2.4 ile yapıyorum. İşaretli yerlere basıp 2 tane kısa ışık yanıyor ama bağlanmıyor.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.230 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2025 #5 yigittt412 dedi: Kutusundan çıkan örgü kabloyu her şekilde dedim olmadı Type-C yerini değiştirip. Hemen atacağım. Eki Görüntüle 2432879 Eki Görüntüle 2432880 G yani 2.4 ile yapıyorum. İşaretli yerlere basıp 2 tane kısa ışık yanıyor ama bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Dongle hatalıya benziyor. Wraith'e bir mail at gerekirse görüntülü destek iste.
yigittt412 dedi: Kutusundan çıkan örgü kabloyu her şekilde dedim olmadı Type-C yerini değiştirip. Hemen atacağım. Eki Görüntüle 2432879 Eki Görüntüle 2432880 G yani 2.4 ile yapıyorum. İşaretli yerlere basıp 2 tane kısa ışık yanıyor ama bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Dongle hatalıya benziyor. Wraith'e bir mail at gerekirse görüntülü destek iste.
yigittt412 Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 egemebb dedi: Dongle hatalıya benziyor. Wraith'e bir mail at gerekirse görüntülü destek iste. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun ben jelatinini çıkarmıştımama iade yaparlar değil mi? yigittt412 dedi: Tamamdır sağ olun ben jelatinini çıkarmıştımama iade yaparlar değil mi? Genişletmek için tıkla... en kötü durumda
egemebb dedi: Dongle hatalıya benziyor. Wraith'e bir mail at gerekirse görüntülü destek iste. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun ben jelatinini çıkarmıştımama iade yaparlar değil mi? yigittt412 dedi: Tamamdır sağ olun ben jelatinini çıkarmıştımama iade yaparlar değil mi? Genişletmek için tıkla... en kötü durumda
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.230 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2025 #7 yigittt412 dedi: Tamamdır sağ olun ben jelatinini çıkarmıştımama iade yaparlar değil mi? En kötü durumda. Genişletmek için tıkla... Yaparlar tabii kendi hataları. Dediğim gibi ilk önce görüntülü sohbet ile çözmeye çalışın onlar size çözüm yolları verecektir.
yigittt412 dedi: Tamamdır sağ olun ben jelatinini çıkarmıştımama iade yaparlar değil mi? En kötü durumda. Genişletmek için tıkla... Yaparlar tabii kendi hataları. Dediğim gibi ilk önce görüntülü sohbet ile çözmeye çalışın onlar size çözüm yolları verecektir.
yigittt412 Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 egemebb dedi: Yaparlar tabii kendi hataları. Dediğim gibi ilk önce görüntülü sohbet ile çözmeye çalışın onlar size çözüm yolları verecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun yardım için. Sadece sağ+orta değilmiş sağ Click+sol Click+orta tuşa aynı anda basıp ışık yanmaya başladıktan sonra dongle takınca çalıştı. Son düzenleme: 26 Şubat 2025
egemebb dedi: Yaparlar tabii kendi hataları. Dediğim gibi ilk önce görüntülü sohbet ile çözmeye çalışın onlar size çözüm yolları verecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun yardım için. Sadece sağ+orta değilmiş sağ Click+sol Click+orta tuşa aynı anda basıp ışık yanmaya başladıktan sonra dongle takınca çalıştı.