MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Hocam bu fareninde özelliği aynı değil mi sensör vesaire.
Elinin boyutuna ve tutuş şekline göre mouse seçmen daha doğru olacaktır. Darmoshark M3 V2 büyük bir mouse MCHOSE yaklaşık 8mm daha küçük bir model ve kullanılan mculardan dolayı Darmoshark kablolu/kablosuz 8K kullanırken, MCHOSE kablolu 8K kablosuz 4K kullanıyor. Yarın elimde olacak. Birçok model denedim şu an gpx2 kullanıyorum fakat yarın elimde Darmoshark M3 V2 yeşil renk olacak istersen deneyimlerimi paylaşırım sizinle.
Merhaba dostum ürünü bir kaç saat test ettim ilk izlenimimi ve bazı resimleride paylaşıyorum;Olur hocam deneyimlerini paylaşırsan çok iyi olur elim büyük tutuş fark etmiyor bazen palm bazen de claw tutuyorum.
Merhaba dostum ürünü birkaç saat test ettim ilk izlenimimi ve bazı resimleride paylaşıyorum;
Öncelikle yeşil renkteki kaplama oldukça güzel bir yapıya sahip grip tape kullanmadanda elden kayacak bir yapıda değil. Kasasında gıcırdama kalitesiz hissiyatı yok boyutuna göre hafif olmasına rağmen kaliteli bir yapıda olduğunu hissettiriyor. Lamzu Atlantis og ve ATK blazing X1'e kıyasla daha iyi, sağlam duruyor elde.
Kutu içeriği oldukça dolu geliyor fakat üstünde gelen skatezleri ben beğenmedim açıkçası sürekli dot skates kullanıyorum buna bağlayabiliriz bunun skateslerini de dot ile değiştireceğim zaten.
Gpx 2 ile boy kıyaslaması yapılırsa biraz daha alçak fakat belirgin şekilde daha uzun bir mouse açıkçası ben oldukça beğendim.
Şarj konusunda henüz tam bir bilgiye sahip olamadım. %100 şarj 8K ile yaklaşık 1 saat gündelik kullanımda şarjı henüz düşmedi, şarj konusunda en az 1 hafta deneyimlemek lazım.
Aklınızda soracağınız soru varsa cevaplayabilirim.
web drivera darmosharkın kendi sitesinden ulaşabilirsiniz oldukça basit bir şekilde tüm ayarlamalar yapılıyor bence buda güzel fazladan uygulama yükünden kurtulmuş oluyorsunuz özelliklede benim gibi ekipman hastaları içinÇok teşekkür ederim hocam elinize sağlık tek sorum yazılım olacak farenin yazılımı nasıl acaba veya nereden ulaşabilirim?
Web drivera Darmoshark'ın kendi sitesinden ulaşabilirsiniz oldukça basit bir şekilde tüm ayarlamalar yapılıyor bence bu da güzel fazladan uygulama yükünden kurtulmuş oluyorsunuz özelliklede benim gibi ekipman hastaları için