A akdagfirat Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 10 Çarşamba 16:56 #11 rebex0103 dedi: Tamam hocam elinize emeğinize sağlık bende sipariş verdim çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle. Mouse elinize geçincede sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
rebex0103 dedi: Tamam hocam elinize emeğinize sağlık bende sipariş verdim çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle. Mouse elinize geçincede sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
R rebex0103 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 307 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Gigabyte A520 mk V2 Gskill Ripjaws V 3600mhz Sapphire Pulse Rx580 Cougar Xtc600 Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:59 #12 akdagfirat dedi: Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle. Mouse elinize geçincede sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam paylaşırım
akdagfirat dedi: Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle. Mouse elinize geçincede sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam paylaşırım
A akdagfirat Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 10 Dün 17:52 #13 rebex0103 dedi: Tamamdır hocam paylaşırım Genişletmek için tıkla... 2 gündür 8k'da kullanıyorum mouse'u yaklaşık 3 saat Battfield 6 oynadım, 2 saatte CS2 oynadım şarjı %98'e düştü. batarya süresi şuan muazzam denilebilir.
rebex0103 dedi: Tamamdır hocam paylaşırım Genişletmek için tıkla... 2 gündür 8k'da kullanıyorum mouse'u yaklaşık 3 saat Battfield 6 oynadım, 2 saatte CS2 oynadım şarjı %98'e düştü. batarya süresi şuan muazzam denilebilir.