Darmoshark M3 V2 alınır mı? Ya da bu fiyatlarda alınabilecek daha güzel bir fare var mı? Varsa önerileriniz nelerdir? Şu an Rival 3 kullanıyorum kablolu versiyon ve bozulmaya başladı. Acil bir çözüme ihtiyacım var. FPS oyunları oynuyorum sadece.
Darmoshark M3 V2 alınır mı? Ya da bu fiyatlarda alınabilecek daha güzel bir fare var mı? Varsa önerileriniz nelerdir? Şu an Rival 3 kullanıyorum kablolu versiyon ve bozulmaya başladı. Acil bir çözüme ihtiyacım var. FPS oyunları oynuyorum sadece.
ulugames.com.tr
![]()
DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse
Tek şarjla 70 saate kadar oyun süresi sunan bu fare, verimli güç kullanımıyla oyunda daha uzun süre kalmanızı sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu daha iyi.
![]()
Ulugames Reload Wireless Mouse
Ulugames Reload Kablosuz Mouse Serisi Şimdi Satışta!! Reload Pro: PAW 3950 & Nordic 52840 & Dual 8000HzReload: PAW 3395 & BEKEN Custom Esport & Dual 8000HzReload SE: PAW 3311 & Beken 3633 Tornavida kullanmadan anında değiştirilebilen modüler ve NTC korumalı batarya teknolojisi Çift 300mAh Batarya Saulugames.com.tr
Bunu al. Keymo kodu ile 2650TL oluyor.
Tercihe bağlı ama Reload bana daha mantıklı geliyor.Ulugames Reloadmı Dareu A950 mi farelardan pek anlamıyorum kusuruma bakmayın.
Ulugames Reloadmı Dareu A950 mi farelardan pek anlamıyorum kusuruma bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.