Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 338
  • Görüntüleme 37.733

poe

Kilopat

Arkadaşlar selam gecen gun fark ettigim bir detaydi. Daha dun on sipariste fiyati 999 TL idi ama bir gunde 200 TL zam yapmislar ama yine de ayni sensoru kullanan rakiplerine oranla cok iyi fiyati var. Farenin shape'i de guzel. Ben 1 tane sipariş gectim. Cunku sinirli sayida stok yazmislar. Teslimatlar 10-20 Nisan arasinda olacagini belirtmisler.

Simdi M3 modelinin linkini attim bir de shape i farkli olan N3 modeli var haberiniz olsun. Eline uygun oldugunu dusunen 2 modelede bakabilir.

Sensör olarak 3395 var 650IPS 50G ivmesi var, Switch olarak kaihua Black Mamba denmiş ama Kailh GM8.0 deriz kendilerine.

83 saat kullanım ömrü sunuyormuş gayet hoş bence. Renk olarak da güzel. Yedek skatez, paracordumsu kablo, dongle uzatıcı aparat ile birlikte geliyor ve 60gram ağırlığı var.

Dikkat skatez altlarında jelatin var alacaklar çıkarsın sonra neden kaymıyor demeyin.

1200₺ için gayet iyi shape olarak DeathAdder V3 Pro Shape'sine çok benziyor gibi geldi bana.

Sensör olarak 3395 var 650IPS 50G ivmesi var, Switch olarak kaihua Black Mamba denmiş ama Kailh GM8.0 deriz kendilerine.

83 saat kullanım ömrü sunuyormuş gayet hoş bence. Renk olarak da güzel. Yedek skatez, paracordumsu kablo, dongle uzatıcı aparat ile birlikte geliyor ve 60gram ağırlığı var.

Dikkat skatez altlarında jelatin var alacaklar çıkarsın sonra neden kaymıyor demeyin.

1200₺ için gayet iyi shape olarak DeathAdder V3 Pro Shape'sine çok benziyor gibi geldi bana.
Katılyorum. IPS ve G değerlerini vermeyi unutmuşum. Kalih GM8.0 harika bir switch onu söyleyeyim.

Ürünün batarya, yazılım, malzeme kalitesi vs nasıl acaba sadece kağıt üstündeki değerlere bakmak sıkıntı.
Kullanan arkadaş var mı?

Katılyorum. IPS ve g değerlerini vermeyi unutmuşum. Kalih GM8.0 harika bir Switch onu söyleyeyim.

Yandaki tuşlar Huano Black Shell White Dot Switch'ler bulunmakta.

Encoder olarak Glorious Model O'larda kullanılan F-Switch markasının encoderi mevcut.
Scroll tuşu içinse Huano Black Shell Green Dot bizi karşılamakta.

500mAh bataryası bulunmakta ayrıyeten içerisinde.

Malzeme olarak gördüğüm kadarı ile esnek bir malzeme var kalite olarak ise 1200₺'ye bu tip iyi özellikleri sunan bir mouse ne kadar kaliteli olabilirse o kadar kaliteli olacaktır üst düzey bir malzeme kalitesi beklememeliyiz.

1680256330662.png

Bu tip bir yazılım arayüzü varmış.

BT, 2.4GHz ve kablolu bağlantı şekilleri mevcut.

Bakınca fiyatına göre gayet iyi hatta bayağı iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı