Benim attığım satıcı da garantiye kim bakıyor diye sorduğumda üründe bir sorun çıktığında amazon.com.uk'ye gönderiyoruz diye bir cevap verdi sanırım ordan alacağım 100 200'e bakmayıp.
arkadaşlar m3 kullanıcısıyım ve mouse a bir yazılım güncellemesi atmak istedim ama sonucu biraz kötü, bi sıkıntı yaşamamıştım fakat güncelleme güncellemedir diyip atmak istedim sonucu biraz kötü oldu driverını artık kullanamıyorum :/
arkadaşlar m3 kullanıcısıyım ve mouse a bir yazılım güncellemesi atmak istedim ama sonucu biraz kötü, bi sıkıntı yaşamamıştım fakat güncelleme güncellemedir diyip atmak istedim sonucu biraz kötü oldu driverını artık kullanamıyorum :/
Yani ölçüleri vs internette yazıyor. Bu tuvalet kagıdı rulosu vs bir kartonla onun boyutlarında birşey yapıo elınıze alın istersenız. Belki fikir edinmenize yardımcı olur.
Ben yine de buraya elimin ölçüsünü ve tutuş fotosunu atarım akşam.
En ufak gecikme sorunu yaşamıyorum. Kasamın önündeki portlardan birine taktım dongle'ını. Bana mouse un garip gelen tek özelliği switchinin biraz sesli takur tukur çalışması. Razer dan geçince öyle bir fark hissettim ama ufaktan alışıyorum. Onun haricinde kusursuz diyebilirim.
Hocam farenin şarj olduğunu nasıl anlarız? Şu an kablolu olarak bilgisayara taktım orta tuş kırmızı renkte, driverı indirdim ama şarjı kaç olduğuyla ilgili bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Hocam farenin şarj olduğunu nasıl anlarız? Şu an kablolu olarak bilgisayara taktım orta tuş kırmızı renkte, driverı indirdim ama şarjı kaç olduğuyla ilgili bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Değerli arkadaşlar uzun süredir Technopat'ı severek takip ediyorum, forumları genelde okuyucu olarak takip ederim fakat, sizleri bir konuda uyarmak için üye oldum. Connectgameden satış sonrası bir destek beklemeyin. Zaten ulaşmaya çalışsanız da ulaşamazsınız. Denemek isteyen hemen sitelerindeki numarayı arayıp info adresine mail atabilir. Dönüş olursa bana da haber verin. Pulsar X2 mini mouseumu garantiye göndereyim bende.
1 aylık bir kullanıcı olarak bende yorum yapmak istedim. Mouse bence fiyatına göre gayet iyi. Onun haricinde oyunlarda ( CS:GO, Valorant) kullanım olarak bayağı memnun kaldım. Sade bir arayüzü var. DPI ayarlama, makro ayarlama, e-spor modu gibi özelliklere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca bayağı bir hafif bu da kullanım olarak size avantaj sağlıyor bayağı. Sesten rahatsız olanlar için switchinin sesli çalışması rahatsız edebilir sizi. Genel olarak ihtiyacınız varsa tavsiye edebileceğim bir faredir.
Değerli arkadaşlar uzun süredir Technopat'ı severek takip ediyorum, forumları genelde okuyucu olarak takip ederim fakat, sizleri bir konuda uyarmak için üye oldum. Connectgameden satış sonrası bir destek beklemeyin. Zaten ulaşmaya çalışsanız da ulaşamazsınız. Denemek isteyen hemen sitelerindeki numarayı arayıp info adresine mail atabilir. Dönüş olursa bana da haber verin. Pulsar X2 mini mouseumu garantiye göndereyim bende.
Valla gerek mail adreslerinden gerek resmi instagram hesaplarından olsun birçok kez ulaştım kendilerine ve gayet de ilgiliydiler şahsen telefon no'yu denemedim fakat dediğim gibi mail üzerinden yarım saat'de cevap verdiler.