Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

Evet boyutu büyük. Takılma da muhtemelen yazılım güncellemesi yaparsanız çözülür ama bilemiyorum.

VGN Dragon fly öneririm 7 aylık M3 kullanıcısı olarak.
m3 mü, m3s mi kullandın? Fly ın 4k desteği var ama 600tl de ona ödüyorsun, fly aldın mı? 4k bir fark olacağını zannetmiyorum çoğu oyuncu hala 1000 hz kullanıyor. O yüzden renk olarak duruş olarak ağırlık ve kendi elime uygun ölçülerde olduğu için şu mouse u almayı düşünüyorum. m3 leri beğenmedim de m3s in bu rengine bittim

VGN Dragon fly öneririm 7 aylık M3 kullanıcısı olarak.

Fly da güzel ama bin TL fazla ona değer olduğunu düşünmüyorum

M3 Kullanan biri olarak sol Click hassasiyeti berbat. Resmen sana geri tepki gönderiyor. Malzeme kalitesi kötü. Sensör her ne kadar çok iyi deselerde ben iyi yanını görmedim. Özellikle skatezleri resmen kaymıyor. 5-6 ay kullandım kenarda duruyor. Yorumlarım kısa süre kullanıma göre değildir. Günde 3-4 saat FPS oyunu oynarım. Razer, Logitech, Bloody, Steel Series birçok mouse markası kullandım ilk defa bu kadar kötüsünü gördüm. Yetkili servisi yok gibi bir şey. İletişim hiç yok.

M3S mi M3 Mü kullandın? ikisi ayrı mouselar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…