Elektronik Darmoshark M3 ve N3 1199 TL

Arkadaşlar kaç günde teslim oluyor?

Hocam ben sipariş vereceğim ama razer Deathadder v2 ile bu mouse arasında kaldım. Arada 300 tl fiyat farkı var. Sizce bunu almaya değer mi?

DeathAdder V2 yumuşak optik tuşlar kullandığından ona kıyasla daha sıkı ve serttir Kailh 8.0 tuşlar ancak bu demek değil ki daha kötü. Razer optikleri çok ama çok iyi tuşlardır hatta piyasanın bence en iyisidir ama tamamen tercih meselesi, yakında daha çok bile sevebilirsiniz bendeki aynı tuşa sahip fareler de çat çat çat Click sesi çıkartırdı hep. Spamlerken biraz duyulabiliyor hahaha.

Hocam ben sipariş vereceğim ama Razer DeathAdder V2 ile bu mouse arasında kaldım. Arada 300 TL fiyat farkı var. Sizce bunu almaya değer mi?

Bu fare DeathAdder v2'ye kıyasla daha iyi bir fare bariz şekilde, sadece yapı kalitesi DeathAdder da daha iyi ve tuş olarak, evet DV2 daha iyi. Tabii ki bundaki tuşlar da çok tatlı güzel Kailh 8.0 tuşlar. Piyasa optikler ve Blue Shell pink dotlardan sonra en iyisi denebilir kendilerine. Tamamen tercih meselesi.

Almayı düşündüğüm mouse, 1200 TL bütçem var. Yıllarca Rival 110 kullandım. M3'ü gözüm kapalı almalı mıyım? Yoksa önerebileceğiniz başka kablosuz mouse var mı?

Almayı düşündüğüm mouse, 1200 TL bütçem var. Yıllarca Rival 110 kullandım. M3'ü gözüm kapalı almalı mıyım? Yoksa önerebileceğiniz başka kablosuz mouse var mı?
Alacağın en güzel mouse M3.

Bende de Rival 110 var. Küçük bir mouse ama benim elimde büyük değil. Darmoshark M3 ise Rival 110'a oranla büyük mouse. Elime olacağından emin olsam alıcam da bilmiyorum açıkçası. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…