L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Hangisini almalıyım? Çok kararsızım. Delux'ta cam skatez falan var.
moseist Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 151 1 Temmuz 2023 #2 Bence Delux M800 Pro al, marka çok kaliteli Dermoshark'ın özellikleri de güzel duruyor ama marka o kadar bilindik değil.
Bence Delux M800 Pro al, marka çok kaliteli Dermoshark'ın özellikleri de güzel duruyor ama marka o kadar bilindik değil.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 moseist dedi: Bence Delux M800 Pro al, marka çok kaliteli Dermoshark'ın özellikleri de güzel duruyor ama marka o kadar bilindik değil. Genişletmek için tıkla... Ama daha hiçbir incelemesi falan yok Delux'un çok kararsızım.
moseist dedi: Bence Delux M800 Pro al, marka çok kaliteli Dermoshark'ın özellikleri de güzel duruyor ama marka o kadar bilindik değil. Genişletmek için tıkla... Ama daha hiçbir incelemesi falan yok Delux'un çok kararsızım.
moseist Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 151 1 Temmuz 2023 #4 L3US dedi: Hangisini almalıyım? Çok kararsızım. Delux'ta cam skatez falan var. Genişletmek için tıkla... AliExpress fiyatına bakınca da Delux daha pahalı yorumlara da bakabilirsin oradan. L3US dedi: Ama daha hiçbir incelemesi falan yok Delux'un çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L3US dedi: Hangisini almalıyım? Çok kararsızım. Delux'ta cam skatez falan var. Genişletmek için tıkla... AliExpress fiyatına bakınca da Delux daha pahalı yorumlara da bakabilirsin oradan. L3US dedi: Ama daha hiçbir incelemesi falan yok Delux'un çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 moseist dedi: AliExpress fiyatına bakınca da Delux daha pahalı yorumlara da bakabilirsin oradan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunları gördümde bir türkten dinlesem anlardım videoda hiçbir şey anlamadım.
moseist dedi: AliExpress fiyatına bakınca da Delux daha pahalı yorumlara da bakabilirsin oradan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunları gördümde bir türkten dinlesem anlardım videoda hiçbir şey anlamadım.
moseist Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 151 1 Temmuz 2023 #6 L3US dedi: Bunları gördümde bir türkten dinlesem anlardım videoda hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun ve Photoshop benzeri programlar için oldukça yeterli sensörü düzgün çalışan bir mouse diyor. Sonunda da bu mouse alınır diyor.
L3US dedi: Bunları gördümde bir türkten dinlesem anlardım videoda hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun ve Photoshop benzeri programlar için oldukça yeterli sensörü düzgün çalışan bir mouse diyor. Sonunda da bu mouse alınır diyor.