Darmoshark M3 vs Lamzu Atlantis vs Dragonfly vs G PRO Superlight

Plory

Centipat
Öncelikle 2 sorum var.
1.'si şu an Razer Viper Mini kullanıyorum bu farelerden birine geçersem oynayışım kalite falan ne kadar fark edilir?
2.'si hangisini alayım? 2000 TL bütçem var Darmoshark düşünüyorum fakat bütçeyi arttırarak Lamzu Atlantis falan almak daha mı mantıklı olur? Sonuç çok fark eder mi?

Tutuş boyut falan hiç fark etmez mouse kalitesine göre yorumlarsanız sevinirim.

Belirttiğin farelerin hepsini kullandım. Lamzu Atlantis alman iyi olur. OG2 versiyonunu bulursan daha iyi. İlk versiyonunda birkaç küçük sıkıntı vardı. Sıfır stok yok şu an Türkiye'de. Mini modeli var.

Belirttiğin farelerin hepsini kullandım. Lamzu Atlantis alman iyi olur. OG2 versiyonunu bulursan daha iyi. İlk versiyonunda birkaç küçük sıkıntı vardı. Sıfır stok yok şu an Türkiye'de. Mini modeli var.

Hocam, buradan alacağım. Hocam farelerin özellikleri neredeyse aynı gibi duruyor çok fark oluyor mu cidden? Benim de aklımda lamzu atlantis mini var fakat şu an bütçem max 2000. Sizce 1 ay bekleyip lamzu atlantis alayım mı yoksa fazla fark olmaz dragonfly ya da darmoshark al der misiniz?

Darmoshark'ın malzeme kalitesi berbat. Alacaksan M3S veya M3 4K öneririm. M3 4K modeli Connectgame'de satılıyor. Onların kalitesi iyi.

Darmoshark'ın malzeme kalitesi berbat. Alacaksan m3s veya M3 4K öneririm. M3 4K modeli connectgame'de satılıyor. Onların kalitesi iyi.

O zaman en mantıklısı 1 ay bekleyip Lamzu Atlantis'i almam. Bir de Dragonfly nasıldır hocam? Lamzu Atlantis ile arasında fark var mıdır?

O zaman en mantıklısı 1 ay bekleyip Lamzu Atlantis'i almam. Bir de Dragonfly nasıldır hocam? Lamzu Atlantis ile arasında fark var mıdır?

Teknik açıdan fark yok. Ağırlıkları da aynı. Tıklama hissi pek hoşuma gitmedi benim. Kendim modladım o yüzden. Sağ tık iyi geribildirim vermiyordu. Fingertip tutuş için Lamzu Atlantis Mini daha iyi.

Teknik açıdan fark yok. Ağırlıkları da aynı. Tıklama hissi pek hoşuma gitmedi benim. Kendim modladım o yüzden. Sağ tık iyi geribildirim vermiyordu. Fingertip tutuş için Lamzu Atlantis Mini daha iyi.

O zaman Dragonfly alayım mı? Aralarında 700 liralık fark yoktur diye düşünüyorum. Siz benim yerimde olsanız 1 ay bekleyip Lamzu Atlantis mi alırdınız yoksa Dragonfly alıp geçer miydiniz? Hocam, çok soru sordum kusura bakmayın.

Sorun değil tabii, sorabilirsiniz. Ben Darmoshark M3S tercih ederdim açıkçası. 2000 Hz alıcısıyla birlikte geliyor. 3. bir seçenek olarak da Delux M800 Pro bakabilirsin. Şekil olarak Dragonfly ile aynı. Teknik açıdan da aynı.

Darmoshark M3S derken hocam, Connectgame'deki 4 k olan mı yoksa WwraithEspors'taki mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…