Arkadaşlar merhaba benim 2K ya kadar bütçem var ve piyasada herhalde F/P ürünler olarak bunlar iyi. Çok bakmadım 1-2 saat araştırdım genel olarak ikisine de Attack Shark X3 ten iyi diyorlar kullanıcılar. Bu farelerden hangisini tercih etmeliyim sizce gecikmesi, kalitesi vs olsun. Bu arada Viper Mini kullanıyorum claw tarzı tutuşum var. Bir de bu ürünlerin hiçbirinde galiba yanında dongle gelmiyor bundan dolayı ekstra bir dongle almazsam gecikme konusunda çok sıkıntı çeker miyim yoksa dongle sadece 1/2/4/8k Hertz deneyimleri için mi var bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba benim 2K ya kadar bütçem var ve piyasada herhalde F/P ürünler olarak bunlar iyi. Çok bakmadım 1-2 saat araştırdım genel olarak ikisine de Attack Shark X3 ten iyi diyorlar kullanıcılar. Bu farelerden hangisini tercih etmeliyim sizce gecikmesi, kalitesi vs olsun. Bu arada Viper Mini kullanıyorum claw tarzı tutuşum var. Bir de bu ürünlerin hiçbirinde galiba yanında dongle gelmiyor bundan dolayı ekstra bir dongle almazsam gecikme konusunda çok sıkıntı çeker miyim yoksa dongle sadece 1/2/4/8k Hertz deneyimleri için mi var bilgilendirirseniz sevinirim.
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Bir de bu ürünlerin hiçbirinde galiba yanında dongle gelmiyor bundan dolayı ekstra bir dongle almazsam gecikme konusunda çok sıkıntı çeker miyim yoksa dongle sadece 1/2/4/8k Hertz deneyimleri için mi var bilgilendirirseniz sevinirim.
Hepsinde dongle geliyor hocam ama modelden modele değişiyor en fazla kaç hz desteklediği. Ama hepsi minimum 1k destekliyor zaten ve 1k nın üstü de aşırı gerekli değil zaten.