F FllaiN Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı?
liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.846 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #2 FllaiN dedi: Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html Bence. liuzen dedi: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html Bence. Genişletmek için tıkla... Ya da m3s max Son düzenleme: 10 Nisan 2025
FllaiN dedi: Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html Bence. liuzen dedi: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html Bence. Genişletmek için tıkla... Ya da m3s max
K Kumrucu35 Centipat Kek günü Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 FllaiN dedi: Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bu listeye bir ürün daha eklemek istiyorum. Scyrox V6-V8 bence bu ürünü de değerlendirin eğer bütçeniz yetiyorsa da alın geçin.
FllaiN dedi: Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bu listeye bir ürün daha eklemek istiyorum. Scyrox V6-V8 bence bu ürünü de değerlendirin eğer bütçeniz yetiyorsa da alın geçin.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #4 FllaiN dedi: Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... M3s Max veya M3 Pro Max seç. Tek farkları sadece boyut ve 2 gram ağırlık. M3 Pro Max daha büyük.
FllaiN dedi: Darmoshark M3S Max. Darmoshark M3 Pro Max. MCHOSE A5 Ultra. Hangisini tercih etmeliyim? Ya da sizin bu fiyat bandında tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... M3s Max veya M3 Pro Max seç. Tek farkları sadece boyut ve 2 gram ağırlık. M3 Pro Max daha büyük.
F FllaiN Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 egemebb dedi: M3s Max veya M3 Pro Max seç. Tek farkları sadece boyut ve 2 gram ağırlık. M3 Pro Max daha büyük. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra Dongle ile geliyor Dongle da ekstıradan para vermek istemiyorum
egemebb dedi: M3s Max veya M3 Pro Max seç. Tek farkları sadece boyut ve 2 gram ağırlık. M3 Pro Max daha büyük. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra Dongle ile geliyor Dongle da ekstıradan para vermek istemiyorum
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #6 FllaiN dedi: MCHOSE A5 Ultra Dongle ile geliyor Dongle da ekstıradan para vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla... 1K Hz gayet yeterli. Üstü zaten gereksiz işlemci kullanımına ve şarjın hızlı bitmesini sağlar. Ve farkı anlamazsın bile 1K ile 8K Hz farkı anlayamazsın zaten.
FllaiN dedi: MCHOSE A5 Ultra Dongle ile geliyor Dongle da ekstıradan para vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla... 1K Hz gayet yeterli. Üstü zaten gereksiz işlemci kullanımına ve şarjın hızlı bitmesini sağlar. Ve farkı anlamazsın bile 1K ile 8K Hz farkı anlayamazsın zaten.
s7baba Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #7 peki net bir cevap verseniz Darmoshark M3S Max. MCHOSE A5 Ultra. Seçiminiz hangisi olurdu