Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.274 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 2 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar hangi mouse daha kaliteli?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.972 Makaleler 1 Çözümler 136 Yer İstanbul 2 Mayıs 2025 #2 Schwagos dedi: Arkadaşlar hangi Mouse daha kaliteli? Genişletmek için tıkla... Rapoo VT9 Air vs Darmoshark M3S Max Selamlar, fiyatı göz önünde bulundurmadan performans hangisi daha iyi ise ona karar verip satın alacağım. Teşekkürler. www.technopat.net Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim tercih size bağlı. Benim tercihim, Darmoshark M3S Max.
Schwagos dedi: Arkadaşlar hangi Mouse daha kaliteli? Genişletmek için tıkla... Rapoo VT9 Air vs Darmoshark M3S Max Selamlar, fiyatı göz önünde bulundurmadan performans hangisi daha iyi ise ona karar verip satın alacağım. Teşekkürler. www.technopat.net Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim tercih size bağlı. Benim tercihim, Darmoshark M3S Max.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.274 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 2 Mayıs 2025 #3 roxy1881 dedi: Rapoo VT9 Air vs Darmoshark M3S Max Selamlar, fiyatı göz önünde bulundurmadan performans hangisi daha iyi ise ona karar verip satın alacağım. Teşekkürler. www.technopat.net Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim tercih size bağlı. Benim tercihim, Darmoshark M3S Max. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Rapoo'nun tasarımını beğenmedim ve Hz'si abartı gibi. Darmoshark'ın da Hz'si 1K ama bilemedim Darmoshark'ın tasarımı da gayet iyi. @roxy1881 hocam bu mouse nasıldır? Son düzenleme: 2 Mayıs 2025
roxy1881 dedi: Rapoo VT9 Air vs Darmoshark M3S Max Selamlar, fiyatı göz önünde bulundurmadan performans hangisi daha iyi ise ona karar verip satın alacağım. Teşekkürler. www.technopat.net Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim tercih size bağlı. Benim tercihim, Darmoshark M3S Max. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Rapoo'nun tasarımını beğenmedim ve Hz'si abartı gibi. Darmoshark'ın da Hz'si 1K ama bilemedim Darmoshark'ın tasarımı da gayet iyi. @roxy1881 hocam bu mouse nasıldır?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.972 Makaleler 1 Çözümler 136 Yer İstanbul 2 Mayıs 2025 #4 Schwagos dedi: Hocam ben Rapoo'nun tasarımını beğenmedim ve Hz'si abartı gibi. Darmoshark'ın da Hz'si 1K ama bilemedim Darmoshark'ın tasarımı da gayet iyi. @roxy1881 hocam bu mouse nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sensör güncel olduğu için Darmoshark.
Schwagos dedi: Hocam ben Rapoo'nun tasarımını beğenmedim ve Hz'si abartı gibi. Darmoshark'ın da Hz'si 1K ama bilemedim Darmoshark'ın tasarımı da gayet iyi. @roxy1881 hocam bu mouse nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sensör güncel olduğu için Darmoshark.