RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.111 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Merak ettiğim için sizlere sormak istedim. Bu mouse ile Sycrox'ları karşılaştırırsak hangisi daha iyi veya aradaki 800 TL farkı verip Scyrox almak daha mı mantıklı?
Merak ettiğim için sizlere sormak istedim. Bu mouse ile Sycrox'ları karşılaştırırsak hangisi daha iyi veya aradaki 800 TL farkı verip Scyrox almak daha mı mantıklı?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.341 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Arada fiyat farkı vereceksen Scyrox yerine Zaopin Z2 öneririm. Fiyat farkını vermeyeceksen bence alınır.
Arada fiyat farkı vereceksen Scyrox yerine Zaopin Z2 öneririm. Fiyat farkını vermeyeceksen bence alınır.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.245 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2025 #3 RyNx358 dedi: Merak ettiğim için sizlere sormak istedim. Eki Görüntüle 2456101 Bu mouse ile Sycrox'ları karşılaştırırsak hangisi daha iyi veya aradaki 800 TL farkı verip Scyrox almak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Yeni ürün gayet güzele benziyor. Tek sorunu ise 8K dongle çıkmaması. Ama içinde 4K yazılımsal var ise veya dongle çıkıyor ise gayet güzel.
RyNx358 dedi: Merak ettiğim için sizlere sormak istedim. Eki Görüntüle 2456101 Bu mouse ile Sycrox'ları karşılaştırırsak hangisi daha iyi veya aradaki 800 TL farkı verip Scyrox almak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Yeni ürün gayet güzele benziyor. Tek sorunu ise 8K dongle çıkmaması. Ama içinde 4K yazılımsal var ise veya dongle çıkıyor ise gayet güzel.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.111 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 GRKM DUMAN dedi: Arada fiyat farkı vereceksen scyrox yerine zaopin Z2 öneririm. Fiyat farkını vermeyeceksen bence alınır. Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım shape i bir tık farklı gibi claw için ideal mi acaba?
GRKM DUMAN dedi: Arada fiyat farkı vereceksen scyrox yerine zaopin Z2 öneririm. Fiyat farkını vermeyeceksen bence alınır. Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım shape i bir tık farklı gibi claw için ideal mi acaba?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.341 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #5 egemebb dedi: Yeni ürün gayet güzele benziyor. Tek sorunu ise 8K dongle çıkmaması. Ama içinde 4K yazılımsal var ise gayet güzel. Genişletmek için tıkla... 1000Hz diyor açıklamada. 8000Hz alıcı muhtemelen sonradan satılır. RyNx358 dedi: Hiç duymamıştım shape i bir tık farklı gibi claw için ideal mi acaba? Genişletmek için tıkla... İdeal. M3S Claw için uygun Düz M3 modeli ise Claw+PALM için uygun.
egemebb dedi: Yeni ürün gayet güzele benziyor. Tek sorunu ise 8K dongle çıkmaması. Ama içinde 4K yazılımsal var ise gayet güzel. Genişletmek için tıkla... 1000Hz diyor açıklamada. 8000Hz alıcı muhtemelen sonradan satılır. RyNx358 dedi: Hiç duymamıştım shape i bir tık farklı gibi claw için ideal mi acaba? Genişletmek için tıkla... İdeal. M3S Claw için uygun Düz M3 modeli ise Claw+PALM için uygun.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.111 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #6 egemebb dedi: Yeni ürün gayet güzele benziyor. Tek sorunu ise 8K dongle çıkmaması. Ama içinde 4K yazılımsal var ise gayet güzel. Genişletmek için tıkla... 8K gereksiz bence 2K'yı gayet yeterli buluyorum ben. Bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
egemebb dedi: Yeni ürün gayet güzele benziyor. Tek sorunu ise 8K dongle çıkmaması. Ama içinde 4K yazılımsal var ise gayet güzel. Genişletmek için tıkla... 8K gereksiz bence 2K'yı gayet yeterli buluyorum ben. Bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.006 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #7 RyNx358 dedi: 8K gereksiz bence 2K'yı gayet yeterli buluyorum ben. Eki Görüntüle 2456105 Bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bence tam F/P ürünü.
RyNx358 dedi: 8K gereksiz bence 2K'yı gayet yeterli buluyorum ben. Eki Görüntüle 2456105 Bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bence tam F/P ürünü.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.245 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2025 #8 GRKM DUMAN dedi: 1000Hz diyor açıklamada. 8000Hz alıcı muhtemelen sonradan satılır. İdeal. M3S Claw için uygun Düz M3 modeli ise Claw+PALM için uygun. Genişletmek için tıkla... Evet araştırdım biraz 1K çıkıyormuş. AliExpress'te falan donglelar varmış. Darmoshark M3s N3 M3 Draadloze gamemuis 2K-ontvanger M3s pro/M3XS/M3PRO//N5/M5/M5PRO / M2/M3Mirco Pro 4k-ontvanger speciaal - AliExpress 7 Yeni kullanıcı indirimi ile uyguna gelir diye düşünüyorum. Ancak 1K Hz gayet yeterli üstü işlemci ve şarj tüketiyor.
GRKM DUMAN dedi: 1000Hz diyor açıklamada. 8000Hz alıcı muhtemelen sonradan satılır. İdeal. M3S Claw için uygun Düz M3 modeli ise Claw+PALM için uygun. Genişletmek için tıkla... Evet araştırdım biraz 1K çıkıyormuş. AliExpress'te falan donglelar varmış. Darmoshark M3s N3 M3 Draadloze gamemuis 2K-ontvanger M3s pro/M3XS/M3PRO//N5/M5/M5PRO / M2/M3Mirco Pro 4k-ontvanger speciaal - AliExpress 7 Yeni kullanıcı indirimi ile uyguna gelir diye düşünüyorum. Ancak 1K Hz gayet yeterli üstü işlemci ve şarj tüketiyor.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.341 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #9 Kendileri alıcı getirir Wraith'e ama ben gerek olacağını düşünmüyorum Ben bile 2000Hz kullanıyorum şu an.
Kendileri alıcı getirir Wraith'e ama ben gerek olacağını düşünmüyorum Ben bile 2000Hz kullanıyorum şu an.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.111 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #10 GRKM DUMAN dedi: Kendileri alıcı getirir Wraith'e ama ben gerek olacağını düşünmüyorum ben bile 2000Hz kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hangi fareyi kullanıyosunuz hocam?
GRKM DUMAN dedi: Kendileri alıcı getirir Wraith'e ama ben gerek olacağını düşünmüyorum ben bile 2000Hz kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hangi fareyi kullanıyosunuz hocam?