D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 528 Çözümler 1 17 Nisan 2024 #1 Darmoshark m3S'i 2K dongle ile kullanıyorum. Kabloyu dongledan çıkarıp fareye takarak kasadan şarj etsem olur mu, yoksa kabloyu adaptöre mi takıp şarj etmeliyim?
Darmoshark m3S'i 2K dongle ile kullanıyorum. Kabloyu dongledan çıkarıp fareye takarak kasadan şarj etsem olur mu, yoksa kabloyu adaptöre mi takıp şarj etmeliyim?
YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 Kasadan etsenizde olur fakat hızlı dolacağını sanmıyorum adaptörden daha hızlı ve verimli olur.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 17 Nisan 2024 #3 brightsamuel dedi: Darmoshark m3S'i 2K dongle ile kullanıyorum. Kabloyu dongledan çıkarıp fareye takarak kasadan şarj etsem olur mu, yoksa kabloyu adaptöre mi takıp şarj etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Fark etmez başka bir TYPE'C kablo ile şarj edebilirsin. Ben monitör'e Gamepad'im ile beraber gelen Type-C kabloyu taktım hiç alıcıyı çıkarmadan monitör ile şarj ediyorum.
brightsamuel dedi: Darmoshark m3S'i 2K dongle ile kullanıyorum. Kabloyu dongledan çıkarıp fareye takarak kasadan şarj etsem olur mu, yoksa kabloyu adaptöre mi takıp şarj etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Fark etmez başka bir TYPE'C kablo ile şarj edebilirsin. Ben monitör'e Gamepad'im ile beraber gelen Type-C kabloyu taktım hiç alıcıyı çıkarmadan monitör ile şarj ediyorum.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 17 Nisan 2024 #4 Dongle kablosuyla şarj ediyorum gayet iyi şarj oluyor.