Darmoshark M3S Pro Wireless mouse bazen yavaşlıyor

nothingper

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim, yaklaşık 3 gün önce aldığım Darmoshark M3S Pro Wireless mouse arada bir fareyi hareket ettirirken yavaşlıyormuş gibi bir hissiyat veriyor ve kablosunu takılı kullanıyorum şu anda iki türlüde sanki ivmesini kaybediyor gibi hissettiriyor. Fare seçeneklerinden "fare hassasiyetini arttır" tikini de kapattım fakat hala aynı driveri vesairede kurulu internetten arattım neler yapmalıyım yapmamalıyım diye onları da yaptım bir türlü olmadı. Önceden Razer DeathAdder Essential kullanıyordum kullananlar bilir m3s Pro'ya göre biraz büyük model acaba mouse küçük diye mi bana böyle geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Farenin büyüklüğü ile alakası olabilir.
Bende küçük fareden büyük fareye geçince yavaş hissetmiştim.

Bu arada eğer teknik bir sorun varsa yaşayan ilk kişisiniz muhtemel olarak, biraz daha test edip yaşamaya devam ederseniz Wraith'e mail atabilirsiniz.

Bu arada eğer teknik bir sorun varsa yaşayan ilk kişisiniz muhtemel olarak, biraz daha test edip yaşamaya devam ederseniz Wraith'e mail atabilir.

Ben buyukten kucuge gectim belki elim asagi surtuyordur fark etmeden falan onunlada alakasi olabilir mi?

Bu arada eğer teknik bir sorun varsa yaşayan ilk kişisiniz muhtemel olarak, biraz daha test edip yaşamaya devam ederseniz Wraith'e mail atabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı