Darmoshark M3S vs Orochi v2

Sedatistaken

Decapat
Daha fazla  
Boyut sıkıntı değil, Orochi küçük biliyorum. Hangisi alınmalı? Skatez vs. düşünürsek sensör Darmo daha iyi fakat kalanı bilmiyorum. Bir de bin TL'ye attack shark X3 var, Darmo ile aynı sensör.

İkisi birbirinden tamamsız bağımsız fareler. İki fare için boyut sıkıntı olmaz demek yanlış olur, hayvan gibi boyut farkı var çünkü. M3S tutabilen birini Orochi, Orochi tutabilen birini M3S rahatsız edecektir.

Genel yapı kalitesi açısından M3S bir tık aşağı seviyede. X3 de iyidir ama onun hakkında detaylı bilgim yok.

Son düzenleme:
Attack Shark iyi değil. Kötü MCU'dan dolayı gecikme yapıyor. Darmoshark M3'te de aynı sorunu yaşamıştım. 3395 sensör ama her şey sensör değil.

Delux M800 Pro da alternatifin olabilir. İndirimde ve malzeme kalitesi iyi deniyor. Darmoshark M3-S'in sol ve sağ tık hissi çok kötü geldi bana. Post travel, pre travel, wobble ne varsa yüksek seviyede. Kendim modladım yoksa kullanılır hâlde değildi. Teknik bağlamda değerlendirirsek F/P rakipsiz M3-S.

İkisi birbirinden tamamsız bağımsız fareler. İki fare için boyut sıkıntı olmaz demek yanlış olur, hayvan gibi boyut farkı var çünkü. M3s tutabilen birini Orochi, Orochi tutabilen birini m3s rahatsız edecektir.

Genel yapı kalitesi açısından m3s bir tık aşağı seviyede. X3 de iyidir ama onun hakkında detaylı bilgim yok.

Orochi elimde şuam claw finger kullanıyorum mükemmel oturdu elime fark var ama önemli değil. Orochi bozuk iade edip hangiini alayım diye sordum üsttede.

Attack shark iyi değil. Kötü Mcu'dan dolayı gecikme yapıyor. Darmoshark m3'te de aynı sorunu yaşamıştım. 3395 sensör ama her şey sensör değil.

Delux M800 Pro da alternatifin olabilir. İndirimde ve malzeme kalitesi iyi deniyor. Darmoshark m3-s'in sol ve sağ tık hissi çok kötü geldi bana. Post travel, pre travel, wobble ne varsa yüksek seviyede. Kendim modladım yoksa kullanılır hâlde değildi. Teknik bağlamda değerlendirirsek F/P rakipsiz m3-s.

M3 almam ama m3s mantıklı geliyor nesi var m3s in.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı