Bugün itibarıyla connectgame üzerinden aldığım Darmoshark N3 modeli elime ulaştı. İlk defa kablosuz bir fare kullanacağım için tam olarak nasıl bir işlem yapmam gerektiğini bilmiyordum, ben de mantıken kutu içerisinden çıkan Dongle'yi kasaya taktım. Fakat takarken o kadar zorlandım ki, ilk başta kasadaki USB girişinde mi yoksa dongledan ötürü mü öyle oldu bilemedim, hatta takarken sokete veya dongleya zarar gelecek diye çok korktum. Takmayı başardım fakat, taktıktan sonra fare çalışmıyordu. Ben de pili olmadığını düşünerek kutu içinden çıkan Type-C / USB kablosuyla kablolu bir bağlantı gerçekleştirdim, farenin çalıştığını gördüm ve uygulaması üzerinde de şarjı olduğunu gördüm.
Daha sonrasında içerisinden çıkan diğer alete dongleyi taktım, Type-C ile de bilgisayara bağlamaya çalıştım fakat yine fare çalışmadı. Daha sonrasında dongleyi çıkarmayı denedim fakat çıkmıyordu, çekiyordum çekiyordum resmen oraya yapışmış gibiydi çıkmıyordu. En sonunda sağ sol şeklinde çıkarmayı denerken bir anda donglenin içinde taktığım aletin parçası kaldı ve bu yüzden de fareyi kablosuz kullanamıyorum. Konuyla alakalı connectgame'ya mail attım fakat bu yaşanan olay garanti kapsamına giriyor mu bilmiyorum. Bu olay sizce garanti kapsamına girer mi? Ve bu dongle içindeki parçayı çıkarmak için nereye uğramam gerek?
Daha sonrasında içerisinden çıkan diğer alete dongleyi taktım, Type-C ile de bilgisayara bağlamaya çalıştım fakat yine fare çalışmadı. Daha sonrasında dongleyi çıkarmayı denedim fakat çıkmıyordu, çekiyordum çekiyordum resmen oraya yapışmış gibiydi çıkmıyordu. En sonunda sağ sol şeklinde çıkarmayı denerken bir anda donglenin içinde taktığım aletin parçası kaldı ve bu yüzden de fareyi kablosuz kullanamıyorum. Konuyla alakalı connectgame'ya mail attım fakat bu yaşanan olay garanti kapsamına giriyor mu bilmiyorum. Bu olay sizce garanti kapsamına girer mi? Ve bu dongle içindeki parçayı çıkarmak için nereye uğramam gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: