Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #31 Erbeq dedi: Tutuşa engel oluyor mu? Rahat hareket ettirememe falan? Genişletmek için tıkla... Yok tam oturuyor Rival 3 Wireless vardı daha önce o daha iyi oturuyordu ama ağırdı bu daha iyi driverine bir güncelleme gelirse harikulade olur.
Erbeq dedi: Tutuşa engel oluyor mu? Rahat hareket ettirememe falan? Genişletmek için tıkla... Yok tam oturuyor Rival 3 Wireless vardı daha önce o daha iyi oturuyordu ama ağırdı bu daha iyi driverine bir güncelleme gelirse harikulade olur.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.274 Çözümler 6 28 Aralık 2023 #32 Şahino dedi: Yok tam oturuyor Rival 3 Wireless vardı daha önce o daha iyi oturuyordu ama ağırdı bu daha iyi driverine bir güncelleme gelirse harikulade olur. Genişletmek için tıkla... O zaman alacağım aha birazdan taksit sayısına bağlı tabii. @Şahino Nays ile 900'e aldım. Son düzenleme: 28 Aralık 2023
Şahino dedi: Yok tam oturuyor Rival 3 Wireless vardı daha önce o daha iyi oturuyordu ama ağırdı bu daha iyi driverine bir güncelleme gelirse harikulade olur. Genişletmek için tıkla... O zaman alacağım aha birazdan taksit sayısına bağlı tabii. @Şahino Nays ile 900'e aldım.
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #33 Erbeq dedi: O zaman alacağım aha birazdan taksit sayısına bağlı tabii. @Şahino Nays ile 900'e aldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu hocam çok ucuza almışsınız.
Erbeq dedi: O zaman alacağım aha birazdan taksit sayısına bağlı tabii. @Şahino Nays ile 900'e aldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu hocam çok ucuza almışsınız.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.274 Çözümler 6 28 Aralık 2023 #34 Şahino dedi: Nasıl oldu hocam çok ucuza almışsınız. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde 1.099 TL. %10 Nays indirimiyle 890 civarına geldi işte.
Şahino dedi: Nasıl oldu hocam çok ucuza almışsınız. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde 1.099 TL. %10 Nays indirimiyle 890 civarına geldi işte.
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #35 Erbeq dedi: Kendi sitesinde 1.099 TL. %10 Nays indirimiyle 890 civarına geldi işte. Genişletmek için tıkla... Kendi siteside mi Nays veriyor iyiymiş.
Erbeq dedi: Kendi sitesinde 1.099 TL. %10 Nays indirimiyle 890 civarına geldi işte. Genişletmek için tıkla... Kendi siteside mi Nays veriyor iyiymiş.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.274 Çözümler 6 28 Aralık 2023 #36 Şahino dedi: Kendi siteside mi Nays veriyor iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 10 TL hediye verdı sımdı de 880e geldi keşke sende o şekilde alsaydın dostum. Ayrıca kaç günde geldi kargon?
Şahino dedi: Kendi siteside mi Nays veriyor iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 10 TL hediye verdı sımdı de 880e geldi keşke sende o şekilde alsaydın dostum. Ayrıca kaç günde geldi kargon?
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #37 Erbeq dedi: 10 TL hediye verdı sımdı de 880e geldi keşke sende o şekilde alsaydın dostum. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Nays'la almazdım taksit olması için h.o
Erbeq dedi: 10 TL hediye verdı sımdı de 880e geldi keşke sende o şekilde alsaydın dostum. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Nays'la almazdım taksit olması için h.o
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.274 Çözümler 6 28 Aralık 2023 #38 Şahino dedi: Ben zaten Nays'la almazdım taksit olması için h. O Genişletmek için tıkla... Ben de taksitle alacaktım ama 1K sonuçta direkt alıp kapatmak daha iyi oldu. Kargo kaç günde teslim edildi size?
Şahino dedi: Ben zaten Nays'la almazdım taksit olması için h. O Genişletmek için tıkla... Ben de taksitle alacaktım ama 1K sonuçta direkt alıp kapatmak daha iyi oldu. Kargo kaç günde teslim edildi size?
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #39 Erbeq dedi: Ben de taksitle alacaktım ama 1K sonuçta direkt alıp kapatmak daha iyi oldu. Kargo kaç günde teslim edildi size? Genişletmek için tıkla... Ertesi gün bizim burada Yurtiçi Kargo çok iyi.
Erbeq dedi: Ben de taksitle alacaktım ama 1K sonuçta direkt alıp kapatmak daha iyi oldu. Kargo kaç günde teslim edildi size? Genişletmek için tıkla... Ertesi gün bizim burada Yurtiçi Kargo çok iyi.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.274 Çözümler 6 28 Aralık 2023 #40 Şahino dedi: Ertesi gün bizim burada Yurtiçi Kargo çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ankara'ya ne kadar sürede gelir acaba. Sizin orası İstanbul mu?
Şahino dedi: Ertesi gün bizim burada Yurtiçi Kargo çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ankara'ya ne kadar sürede gelir acaba. Sizin orası İstanbul mu?