Darmoshark Top75 alınır mı?

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Yeni bir klavye alacağım, şu an kullandığım artık kabak tadı vermeye başladı. Birkaç konuya göz gezdirdim, epeyce fazla arkadaş Darmoshark Top75 önermiş. Bu klavye hakkında görüşleriniz nedir? Klavyeler hakkında -en azından ünlü markalar hariç- pek bilgi sahibi değilim. Noname olarak adlandıran da var bu markayı. Sorun yaşar mıyım? Aldığım eşyaları uzun süre kullanan birisiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı aldığımdan ötürü hemen yazamadım. En fazla 3500'e kadar çıkabilirim.
Çok pahalı hocam Ek75 RT alıp geçin. Kablosuz şart değilse 3500 TL bütçede alabileceğiniz en iyi klavye demek yanlış olmaz.

Uzun dönemde sıkıntı çıkarır mı? Sonuçta pek TR içinde bilinmeyen bir klavye.

Uzun dönemde sıkıntı çıkarır mı? Sonuçta pek TR içinde bilinmeyen bir klavye.
Kesinlikle en iyi klavye bu fiyata alabileceğiniz. Şuan muadil modelleri 5 bin liraya yakın tek bu model indirimde. Manyetik switch mevcut adj trigger point ve rapid trigger özelliğiyle geliyor. RGB Yazılım desteği zaten Allahın emri. PBT keycaps hot swap vs vs herşey mevcut. 4.0 mm ile 0.1mm arasına kadar ayarlayabiliyorsunuz mesafelerini switchlerin. Başka bir klavye düşünmeyin bile.

Öyle bir anlatmışsınız ki zaten alasım olmasaydı da bunu alırdım. Site güvenilir mi peki? Daha önce hiç görmedim.

Öyle bir anlatmışsınız ki zaten alasım olmasaydı da bunu alırdım. Site güvenilir mi peki? Daha önce hiç görmedim.
Connectgame XTRFY dareu endgame keychron gibi büyük markaların distribitörüdür. İade konusunda biraz sıkıntı sadece ama markaların global maillerinden ulaşarak sıfır ürün gönderimi sağlatabiliyorsunuz.

Çok teşekkür ederim, muhtemelen iki güne sipariş vermiş olurum. Bir sorum daha var. Bu özelliklerde -belki bir tık daha altı olabilir- TR dizilimli bir klavye var mı bildiğiniz? Her ne kadar alışkın da olsam klavye kullanımına, gözler "Ş-İ-Ü-Ç" gibi harfleri arıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…