Benim attığım klavye manyetik switch, senin attığın switch ise blue switch
Attığım klavyede kablolu/kablosuz ve Wireless bağlantı seçenekleri varken senin attıüın klavye kablolu. Ayrıca attığınız klavyenin nerede stoğu var onu da merak ettim.
MSI Vigor GK50 Elite (Kailh box white switch)
Senin attığın klavyenin bu özellikleri olması daha iyi olduğunu mu teşkil eder Temu'da da ucuz kıytırık klavyelerde bu özellikler var MSI kalitedir kaliteli markadır ben sağlam bir ürün önerdim sen ise fazla özellikle kalitesiz bir ürün önerdin.
Benim attığım klavye manyetik switch, senin attığın switch ise blue switch
Attığım klavyede kablolu/kablosuz ve Wireless bağlantı seçenekleri varken senin attıüın klavye kablolu. Ayrıca attığınız klavyenin nerede stoğu var onu da merak ettim.
Senin attığın klavyenin bu özellikleri olması daha iyi olduğunu mu teşkil eder Temu'da da ucuz kıytırık klavyelerde bu özellikler var MSI kalitedir kaliteli markadır ben sağlam bir ürün önerdim sen ise fazla özellikle kalitesiz bir ürün önerdin.
Ayrıca yazım yanlışı da yapmamaya özen gösteriniz raporlamak istemiyorum lütfen dikkat edin.
Üretmeme gerek yok. MSI ürünün ederinin 2-3 katı fiyatına satmak harici bir şey yapmıyor. Ayrıca klavyeyide şu markadan alacağınıza adamakıllı bir markadan alın. MSI'ın klavye üretebildiği falan yok.
Diyelim ortalama bir şey üretti onuda 8-9k civarına satar zaten.
Üretmeme gerek yok. MSI ürünün ederinin 2-3 katı fiyatına satmak harici bir şey yapmıyor. Ayrıca klavyeyide şu markadan alacağınıza adamakıllı bir markadan alın. MSI'ın klavye üretebildiği falan yok.
Ayrıca yazım yanlışı da yapmamaya özen gösteriniz raporlamak istemiyorum lütfen dikkat edin.
İkisi direk farklı. Birisi mekanik birisi manyetik. Arkadaşın bütçesi manyetiğe göre normal iken mekanik almanın bir anlamı yok. MSI çevre ekipmanları ürünleri de kaliteli olan görmedim. Neresi sağlam söyler misin? MSI hiçbir artısı yok. Kalitesiz olduğunu nereden biliyorsun Darmoshark'ın? açıklarsan mutlu olurum.
Marka adı var diye diyorsanız yanılıyorsunuz. Marka iyi olunca bütün ürünleri iyi olmuyor. Özellikle MSI adı var diye overpriced. Kailh box demişsiniz ortalama bir switch. Gelip de bu fiyatlara W75 veya top75 he almak varken MSI asla ama asla alınmaz.
Hocam gamepad modu dahil saydığınız her şeyin fazlası klavyede mevcut durumda. Geç cevaplıyorum kusuruma bakma. Darmoshark kalitesiz bir marka değil ve çıkardığı ürünler fiyatına göre kaliteli ürünler. O fiyat bandına Top75 HE alınabilir. Klavyeyi kullandığım süre boyunca bir sıkıntı yaşamadım. Memnundum, Hm80 geldiği için elimden çıkardım sadece.