egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Yeni bir tane klavye düşünüyorum numpadlı Rapid triggerlı ses butonu olan bir tek Darmoshark top98'i buldum. Alınır mı?
Yeni bir tane klavye düşünüyorum numpadlı Rapid triggerlı ses butonu olan bir tek Darmoshark top98'i buldum. Alınır mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.426 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 egemen194a dedi: Yeni bir tane klavye düşünüyorum numpadlı Rapid triggerlı ses butonu olan bir tek Darmoshark top98'i buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Top98 manyetik degil eminmisin rapid trigger olduguna? Numpadli manyetik klavye bulamazsin. En iyi ihtimale TKL dedigimiz bicimde var.
egemen194a dedi: Yeni bir tane klavye düşünüyorum numpadlı Rapid triggerlı ses butonu olan bir tek Darmoshark top98'i buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Top98 manyetik degil eminmisin rapid trigger olduguna? Numpadli manyetik klavye bulamazsin. En iyi ihtimale TKL dedigimiz bicimde var.
M Enes Güven Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 Klavye mekanik E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye bu galba manyetik bunu alabilirsin indirimde.
Klavye mekanik E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye bu galba manyetik bunu alabilirsin indirimde.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.426 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 M Enes Güven dedi: Klavye mekanik E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye bu galba manyetik bunu alabilirsin indirimde. Genişletmek için tıkla... İyi degil yuzune bakilmaz.
M Enes Güven dedi: Klavye mekanik E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye bu galba manyetik bunu alabilirsin indirimde. Genişletmek için tıkla... İyi degil yuzune bakilmaz.
M Enes Güven Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #5 Manyetikmiş. Ses tekerlekli bu var.
egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #6 kxy dedi: Top98 manyetik degil emin misin Rapid trigger olduguna? Numpadli manyetik klavye bulamazsin. En iyi ihtimale TKL dedigimiz bicimde var. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Rapid trigger yokmus TKL biçimde önerebileceğiniz bir klavye var mı?
kxy dedi: Top98 manyetik degil emin misin Rapid trigger olduguna? Numpadli manyetik klavye bulamazsin. En iyi ihtimale TKL dedigimiz bicimde var. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Rapid trigger yokmus TKL biçimde önerebileceğiniz bir klavye var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.426 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #7 egemen194a dedi: Dediğiniz gibi Rapid trigger yokmus TKL biçimde önerebileceğiniz bir klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Butçe nedir?
egemen194a dedi: Dediğiniz gibi Rapid trigger yokmus TKL biçimde önerebileceğiniz bir klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Butçe nedir?
egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #8 kxy dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık olarak 4 bin.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.426 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #9 egemen194a dedi: Yaklaşık olarak 4 bin. Genişletmek için tıkla... Bu butcede %75 bulursun TKL'den farkı dhaa kompakt olması. Ses tekerlegi olan iyi manyetik klavyede yok bu butcede, attigimi alabilirsin. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
egemen194a dedi: Yaklaşık olarak 4 bin. Genişletmek için tıkla... Bu butcede %75 bulursun TKL'den farkı dhaa kompakt olması. Ses tekerlegi olan iyi manyetik klavyede yok bu butcede, attigimi alabilirsin. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.231 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Temmuz 2025 #10 kxy dedi: Bu butcede %75 bulursun TKL'den farkı dhaa kompakt olması. Ses tekerlegi olan iyi manyetik klavyede yok bu butcede, attigimi alabilirsin. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu klavyeye bir knob yakışırdı.
kxy dedi: Bu butcede %75 bulursun TKL'den farkı dhaa kompakt olması. Ses tekerlegi olan iyi manyetik klavyede yok bu butcede, attigimi alabilirsin. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu klavyeye bir knob yakışırdı.