Darmoshark'ın M3 V2 iyi midir?

darkrosePW

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, faremi değiştirmeyi düşünüyorum ve şu an AJ159 kullanıyorum. Darmoshark'ın M3 V2 modelini çok araştırmadan sipariş ettim ancak çevremden aldığım yorumlar sonucu tam emin olamadığım şu an. Farklı bir fare önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim ve sipariş ettiğim fare hakkında düşüncelerinizi belirtirseniz hoş olur.

Bu arada elim biraz büyük ve genelde palm-claw şeklinde bir tutuş yapıyorum ayrıca FPS oyunları oynuyorum.

Son düzenleme:

Bütçeniz ne kadardı ve AJ159’un şeklinde rahat ediyor musunuz ?

Şekiller alakasız, L7 Pro daha iyi olur. Bütçe biraz daha artarsa SH01 Pro var.
L7 Pro'yu da beğendim ancak ben bu Darmoshark'ın kasasını, görünüşünü çok beğendim. Bu mouse alınmaz mı veya aralarında çok fark var mı?(Darmoshark ve L7 Pro arasında)

Şekiller alakasız, L7 Pro daha iyi olur. Bütçe biraz daha artarsa SH01 Pro var.
Müsait olunca bakarsanız sevinirim, sizden cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
L7 Pro'yu da beğendim ancak ben bu Darmoshark'ın kasasını, görünüşünü çok beğendim. Bu mouse alınmaz mı veya aralarında çok fark var mı?(Darmoshark ve L7 Pro arasında)

Teknik olarak aynılar neredeyse ama yazılım olarak MCHOSE çok daha iyi. Darmoshark'ın geçmişten kalan kötü bir namı var desem yeridir. Malzeme kalitesini düzelttilerse tercih edilebilir ama dediğim gibi belli olmaz. Bütçeniz varsa SH01 Pro tercih edin bence. Her anlamda ikisinden de daha iyi bir ürün.

Müsait olunca bakarsanız sevinirim, sizden cevap bekliyorum.

Mesajı yazmıştım zaten göndermeyi unutmuşum, kusura bakmayın.

SH01 Pro görüntü olarak hiç benlik değil o yüzden Amazon.com.tr bu arkadaşı sipariş edeceğim, yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…