267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 25 Nisan 2022 #1 Oblivion'da bu modu kurmaya çalışınca bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ve nasıl düzeltilir?
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 26 Nisan 2022 #2 267345 dedi: Eki Görüntüle 1370272 Oblivion'da bu modu kurmaya çalışınca bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ve nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Burada ki versiyonu dener misiniz? (Öncesinden kalmış kalıntıları silin) Source 1 UI Wizard Installer Packages for Wrye Bash BAIN install packages for popular UI mods originally bundled as Fomods for OBMM. Wrye Bash, still being maintained and supported for Oblivion is now the first choice for players of Oblivion. www.nexusmods.com Source 2 Download DarNified UI 1.3.2 - free - latest version Download DarNified UI 1.3.2 for Windows now from Softonic: 100% safe and virus free. More than 1 downloads this month. Download DarNified UI latest ve en.softonic.com Artı 0 Eksi
267345 dedi: Eki Görüntüle 1370272 Oblivion'da bu modu kurmaya çalışınca bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ve nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Burada ki versiyonu dener misiniz? (Öncesinden kalmış kalıntıları silin) Source 1 UI Wizard Installer Packages for Wrye Bash BAIN install packages for popular UI mods originally bundled as Fomods for OBMM. Wrye Bash, still being maintained and supported for Oblivion is now the first choice for players of Oblivion. www.nexusmods.com Source 2 Download DarNified UI 1.3.2 - free - latest version Download DarNified UI 1.3.2 for Windows now from Softonic: 100% safe and virus free. More than 1 downloads this month. Download DarNified UI latest ve en.softonic.com