fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Evet hocam başlıkta da belirtiğim gibi Stroomtroper da olur ama Darth Vader olsa daha iyi olur. (Not: Fiyat 100 TL olsun 20 TL aşsa sorun olmaz) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2021
Evet hocam başlıkta da belirtiğim gibi Stroomtroper da olur ama Darth Vader olsa daha iyi olur. (Not: Fiyat 100 TL olsun 20 TL aşsa sorun olmaz)
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Şubat 2021 #2 Nasıl bu? Amazon.com: Star Wars – Darth Vader, Costume Mask, One Size (Rubie's Spain 32413): Mask-arade: Clothing
Nasıl bu? Amazon.com: Star Wars – Darth Vader, Costume Mask, One Size (Rubie's Spain 32413): Mask-arade: Clothing
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #3 körbiginar dedi: Nasıl bu? Amazon.com: Star Wars – Darth Vader, Costume Mask, One Size (Rubie's Spain 32413): Mask-arade: Clothing Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi hocam bir de 40 TL bayağı uygun ama tek sorun 6 dollar yazıyor yani Türkiye'ye vergilerle vesaire gelebilir mi?
körbiginar dedi: Nasıl bu? Amazon.com: Star Wars – Darth Vader, Costume Mask, One Size (Rubie's Spain 32413): Mask-arade: Clothing Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi hocam bir de 40 TL bayağı uygun ama tek sorun 6 dollar yazıyor yani Türkiye'ye vergilerle vesaire gelebilir mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Şubat 2021 #4 fakezhl dedi: Bayağı iyi hocam bir de 40 TL bayağı uygun ama tek sorun 6 dollar yazıyor yani Türkiye'ye vergilerle vesaire gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Amazon TR'den Darth Vader maskesi diye aratın o zaman çıkar mı bakalım. Çıkmaza bu da gelir.
fakezhl dedi: Bayağı iyi hocam bir de 40 TL bayağı uygun ama tek sorun 6 dollar yazıyor yani Türkiye'ye vergilerle vesaire gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Amazon TR'den Darth Vader maskesi diye aratın o zaman çıkar mı bakalım. Çıkmaza bu da gelir.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #5 körbiginar dedi: Hocam bir de Amazon TR'den Darth Vader maskesi diye aratın o zaman çıkar mı bakalım. Çıkmaza bu da gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bildiğiniz kafayı direk kaplayacak filimdeki gibi bir maske istiyorum sadece yüzü kapat değil.
körbiginar dedi: Hocam bir de Amazon TR'den Darth Vader maskesi diye aratın o zaman çıkar mı bakalım. Çıkmaza bu da gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bildiğiniz kafayı direk kaplayacak filimdeki gibi bir maske istiyorum sadece yüzü kapat değil.