Arkadaşlar 2 tane sistem buldum bütçem maksimum 15.000 TL ama esnetilebilir ve bu iki sistem arasında kaldım ve 1080p ile 2K arasındaki fark nedir hangisi daha iyi ve aşağıda bıraktığım monitör ikisini de destekler mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an almayacağım 3-4 hafta sonra. @PanzerTR@RPM Yardımcı olursanız sevinirim.
480 GB SSD ve 500 GB HDD mevcut sistemde depolama olmaması sıkıntı çıkarmaz hazır sistem olursa iyi olur.
Şu an almayacağım 3-4 hafta sonra. @PanzerTR@RPM Yardımcı olursanız sevinirim.
480 GB SSD ve 500 GB HDD mevcut sistemde depolama olmaması sıkıntı çıkarmaz hazır sistem olursa iyi olur.
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Teşekkür ederim hocam galiba sistem 2 tercihimden vazgeçtim 6700xt ye geçtim.
Oyun olarak GTA V, Valorant, CS:GO ve The Forest gibi oyunları tercih edeceğim 3060'lı sistem mi tercih etmeliyim yoksa 6700XT mi?
Teşekkür ederim hocam galiba sistem 2 tercihimden vazgeçtim 6700xt ye geçtim.
Oyun olarak GTA V, Valorant, CS:GO ve The Forest gibi oyunları tercih edeceğim 3060'lı sistem mi tercih etmeliyim yoksa 6700XT mi?