S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar bu oyunu açarken bu hatayı alıyorum. Dependency Walker ile taradığımda şöyle bir sonuç alıyorum yardımcı olur musunuz? Sistemim Windows 7 64 bit.
Arkadaşlar bu oyunu açarken bu hatayı alıyorum. Dependency Walker ile taradığımda şöyle bir sonuç alıyorum yardımcı olur musunuz? Sistemim Windows 7 64 bit.
Çözüm Recep Baltaş 23 Nisan 2018 Sorun Windows'un güncel olmamasından kaynaklanıyor diyebilirim: Kod:Panoya kopyala C:\Windows\System32\api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll
Sorun Windows'un güncel olmamasından kaynaklanıyor diyebilirim: Kod:Panoya kopyala C:\Windows\System32\api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll
KS KS S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2018 #11 Recep Baltaş dedi: Evet. Özellikle de SP1. Olmazsa Windows 10'a geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Evet. Özellikle de SP1. Olmazsa Windows 10'a geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi forumlar.