Tunahan Demir Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 5 20 Mayıs 2018 #1 Procces monitör sonuçlarını link olarak bıraktım. ( D3Ddll ) ( MSIMG32.dll ) ( WINMNBASE.dll ) ( WINMM.dll ) vs dosyaları system32 ve SysWoW64 arattım ama bulamadım bulduklarımı silip dxwebsetup ile tekrar kurdum. Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Windows updateleri de yaptım. Ama hala daha bu hatayı almaya devam ediyorum. İndir Logfile PML İndir Darwin dwi Edit: Artık Rocket League de aynı hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2018
Procces monitör sonuçlarını link olarak bıraktım. ( D3Ddll ) ( MSIMG32.dll ) ( WINMNBASE.dll ) ( WINMM.dll ) vs dosyaları system32 ve SysWoW64 arattım ama bulamadım bulduklarımı silip dxwebsetup ile tekrar kurdum. Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Windows updateleri de yaptım. Ama hala daha bu hatayı almaya devam ediyorum. İndir Logfile PML İndir Darwin dwi Edit: Artık Rocket League de aynı hatayı veriyor.
Y yunus19o3 Decapat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1 2 Nisan 2019 #11 Aynı konudan muzdaribim. Sitedeki neredeyse tüm 0xc00007b başlıklarına baktım ve sorunumu çözemedim. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
Aynı konudan muzdaribim. Sitedeki neredeyse tüm 0xc00007b başlıklarına baktım ve sorunumu çözemedim. Yardım edebilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2019 #12 Process Monitor raporu paylaşın ilk olarak. Sitedeki diğer konuları inceleyen birinin burada doğrudan rapor ile konu açması gerekirdi ama anlaşılan incelerken pek okumadınız konuları. Son düzenleme: 2 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
Process Monitor raporu paylaşın ilk olarak. Sitedeki diğer konuları inceleyen birinin burada doğrudan rapor ile konu açması gerekirdi ama anlaşılan incelerken pek okumadınız konuları.