KaanKaratepe Decapat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 26 Mart 2020 #1 Darwin Project oyununu çalıştırıyorum bir süre açılıyor sonra kapanıyor. Dosyaları doğruladım fakat hala aynı sorunu alıyorum. Aynı sorunu Paladins'te de alıyorum. İkisinde de easy anti chat var ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum.
Darwin Project oyununu çalıştırıyorum bir süre açılıyor sonra kapanıyor. Dosyaları doğruladım fakat hala aynı sorunu alıyorum. Aynı sorunu Paladins'te de alıyorum. İkisinde de easy anti chat var ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.500 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 28 Mart 2020 #11 Yeni bir rapor oluştur musun? Artı 0 Eksi
KS KS KaanKaratepe Decapat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 29 Mart 2020 #12 ForAnAngeL dedi: Yeni bir rapor oluştur musun? Genişletmek için tıkla... newlogf.rar drive.google.com yaptım Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Yeni bir rapor oluştur musun? Genişletmek için tıkla... newlogf.rar drive.google.com yaptım
ibrahim3 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #13 KaanKaratepe dedi: newlogf.rar drive.google.com Yaptım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın aynı sorunu bende alıyorum aynı senin gibi oyuna girmeden atıyor nasıl yaptıysan söyler misin. Artı 0 Eksi
KaanKaratepe dedi: newlogf.rar drive.google.com Yaptım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın aynı sorunu bende alıyorum aynı senin gibi oyuna girmeden atıyor nasıl yaptıysan söyler misin.