Dashlane vs Bitwarden

İşletim sistemi
Android

SinanE.Z

Centipat
Daha fazla  
Bu iki açık kaynak parola yöneticisinden hangisi daha mantıklı bir seçim olacaktır sizce? Aktif olarak Kaspersky pw kullanmaktayım. Yeni bir güncelleme ile web portalı beyanına yani aktif olarak verielrimi toplayabilecekleri bir sisteme geçmişler. Bende alternatif parola yöneticilerine yönelmeye karar verdim. Sizce seçimim hangi yönde olmalı. Hesaba kayıt, 2FA, tarayıcılarda düzgün çalışması önceliklerim arasıda. Rica etsem sebebiyle birlikte bir öneride bulunabilir misiniz?

Bu iki açık kaynak parola yöneticisinden hangisi daha mantıklı bir seçim olacaktır sizce? Aktif olarak Kaspersky pw kullanmaktayım. Yeni bir güncelleme ile web portalı beyanına yani aktif olarak verielrimi toplayabilecekleri bir sisteme geçmişler. Bende alternatif parola yöneticilerine yönelmeye karar verdim. Sizce seçimim hangi yönde olmalı. Hesaba kayıt, 2FA, tarayıcılarda düzgün çalışması önceliklerim arasıda. Rica etsem sebebiyle birlikte bir öneride bulunabilir misiniz?
Microsoft authenticator kullanıyorum sadece yeterince güvenilirdir heralde.

Kesinlikle Bitwarden + Microsoft Authenticator ikisini birden.
Birwarden da 2FA hariç tüm özellikleri sınırsız ve aktif. Diğer şifreyi yöneticisi uygulamalarından daha çok kullanışlı pratik özellikleri çok.
2FA özelliği yıllık 10 $ dolar idi en son. Gerek var mı bence yok Microsoft authenticator yeterli 2FA için hem de hesap şifreleri ve yedek için.
Bahsettiğim iki uygulamalardaki bilgileri birbirine yedekleyip kullanın.
iOS android ve Windows web tarayıcı eklentileri yani tüm platformlarda kullanılıyor.

Bitwarden ın en sevdiğim özelliklerden birisi 2FA 6 haneli kodu oluşturan uzun gizli anahtarı tekrar görebiliyor kopyala yapıştır yapabiliyor imkanı vermesi yani başka uygulamada başka platformda kullanıma izin veriyor yani kullanıcıyı kendine bağlamıyor.

6 haneli 2FA kod tek kullanımlıktır ama 2FA kodunu oluşturan uzun gizli anahtar tek kullanımlık değildir.
Anahtarı birden çok uygulamada kullanılır hepsi aynı 6 haneli kodu verecektir.

Diğeri ise bir Hesabın yani Google hesabımızın şifresini değiştirdiğimizde haliyle uygulamadaki kayıtlı şifreyide değiştirmek gerekiyor. Yani uygulamada kayıtlı bir hesabın şifresini değiştirdiğimizde güncellediğimizde uygulama bize şu kadar şu tarihte şifreyi değiştirdiniz deyip kayıt ediyor ve eski şifreyi tekrar görebiliyoruz.

IMG_0276.jpeg
IMG_0277.jpeg
IMG_0278.jpeg
IMG_0279.jpeg
IMG_0280.jpeg
IMG_0281.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı