Data Frog gamepadler arasındaki fark nedir?

MahoAga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, AliExpress'den 2 tane datafrog S80 modelinden gamepad gördüm. Fiyatları farklı ama ürün açıklamaları ve ürünler tamamen aynı. Ama satıcı soru cevaplarında pahalı olan da satıcı PC'ye Bluetooth bağlanabilir vesaire yazarken ucuz olan da bağlanmaz vesaire yazıyor. Satıcının hatası veya yanlış anlaması mı anlamadım bu 2'si arasında ki farkı görebilen var mı? Çünkü ben göremedim.

1.ürün: 79.86RON 58% OFF|Wireless Controller For Nintendo Switch Oled Console Pro Gamepad With 600mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function - Gamepads - AliExpress

2.ürün: 66.46RON 65% OFF|Steam Wireless Controller|data Frog Wireless Gamepad For Nintendo Switch - 1000mah, Turbo Function

Sanırım ikisi de aynı, ben de bir fark göremedim, yorumlarda ikisinin de PC'de çalıştığı yazıyor, modelleri aynı, bağlantı tipleri aynı, farklı bir şey göremedim.

Sanırım ikisi de aynı, ben de bir fark göremedim, yorumlarda ikisinin de PC'de çalıştığı yazıyor, modelleri aynı, bağlantı tipleri aynı, farklı bir şey göremedim.

Evet ikisi de PC'de çalışıyor ama kablolu olarak. Benim sorduğum şey pahalı olanın satıcısı PC'ye Bluetooth ile bağlanabilirsiniz demiş ucuz olanın ki bağlanamazsınız demiş soru cevapta. Ama marka model her şey aynı. Hiçbir şey anlamadım bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…