Elektronik Data frog PS4 gamepad 492 TL

hudson51

Hectopat
Xbox koluna alışamayanlar için enfes bir seçenek. Daha önce de bu kolu kullandım ve piyasada görebileceğiniz en iyi çakma DualShock 4'lerden biri olabilir. Touchpad'i sorunsuz çalışıyor. PC de de DS4 Windows programı ile sorunsuz eşleşiyor ve çalışıyor. Malzeme kalitesi de yeterli düzeyde. Pili ise sürekli oynarsanız 1 günü rahat çıkarıyor.

Yeni hesap açanlara vergisiyle beraber 492 TL.

Ömrü ne kadardır hocam 2 ay 3 ay sonra bozulmasın?
Dostum ürünün mavisini kullanıyorum herhangi bir sorunu yok ağırlık olarak falan hissiyatı çok güzel ülkemizdeki replikalardan daha iyi, sadece eksi olarak eğer futbol oyunlarında yön tuşlarını kullanıyorsan o biraz sıkıntı çünkü çok yakın birbirlerine, fiyatına göre iyi.

Valla arkadaşlarla aslında hep beraber oynamak için düşünüyorduk yeni kol almayı iyi oldu bu. Yeni hesap istediğiniz kadar açabiliyor musunuz Ali'de? Olur da yarın bir daha ilk hesap indirimi kullanmak istesem bu mümkün mü?

Xbox koluna alışamayanlar için enfes bir seçenek. Daha önce de bu kolu kullandım ve piyasada görebileceğiniz en iyi çakma DualShock 4'lerden biri olabilir. Touchpad'i sorunsuz çalışıyor. PC de de DS4 Windows programı ile sorunsuz eşleşiyor ve çalışıyor. Malzeme kalitesi de yeterli düzeyde. Pili ise sürekli oynarsanız 1 günü rahat çıkarıyor.

Yeni hesap açanlara vergisiyle beraber 492 TL.

Bende PlayStation yok bu kol ile laptoptan neler oynarım?

Bende PlayStation yok bu kol ile laptoptan neler oynarım?

İstediğini her oyunu oynayabilirsiniz.

Valla arkadaşlarla aslında hep beraber oynamak için düşünüyorduk yeni kol almayı iyi oldu bu. Yeni hesap istediğiniz kadar açabiliyor musunuz Ali'de? Olur da yarın bir daha ilk hesap indirimi kullanmak istesem bu mümkün mü?

IP değiştirip yeni hesap açabilirsiniz ama farklı kartlar kullanın ödemede yoksa ban yersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı