Data İçin GSM Hattı Önerisi

Cevaplar için teşekkürler, Turkcell’i hali hazırda kullanıyorum tercih etmeme sebebim tabiki ensar olayı. GNC yaş tutuyor fakat paketlerin çoğu yarı yarıya gece internetli bu yüzden tercih etmiyorum.

İnterneti sadece online oyunlarda kullanacağım, yani benim için önemli olsan ping ve paket kaybı. Türk Telekoma nedense bir sempatim var ama evet taahhüt çok fazla. Yani Turkcell ve Vodafone arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Gereken sadece düşük ping.
Bazı yerlerde 4.5G ile bile 3 MBPS gibi download değerlerine katlanırım derseniz en az pingi Vodafone verir. Türkcell ile çoğu yerde en az 30 MBPS almanıza rağmen ping değerleri biraz fazla oluyor.

Deprem sırasında hatların bir kısmı altyapı çalışması dolayısıyla hizmet vermiyormuş. Bu durum başka bir operatörün de başına gelebilirdi.

Tabi Türk telekom kullananların çoğunda benim gibi 8GB internet olan hat hediyelerle beraber 25GB olduğu için şu sıralar 4.5G ile bile 5 MBPS üstünü göremiyoruz.

Bol internet için Türk Telekom hızlı internet için Turkcell Yavaş ama az ping için de Vodafone tercih edilebilir.
bol internet demişsiniz de kullanamadıktan sonra 100 gb internet olsa ne yazar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı