Data klasörüne indirilen dosya atılmıyor

illumia

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba Minecraft PE için indirdiğim mod paketini oyun klasörüne atmam gerekiyor ancak zarchiver dahil birçok uygulamayı denememe rağmen işlem hatası almaktayım. Nerede yanlış yapıyorum? Bu konuda destek olmanızı rica ediyorum.

Bir ekran görüntüsü veya log kaydı iletebilir misiniz?

Hocam bilmiyorsanız karışmayın böyle şeylere :D

Merhaba Minecraft PE için indirdiğim mod paketini oyun klasörüne atmam gerekiyor ancak zarchiver dahil birçok uygulamayı denememe rağmen işlem hatası almaktayım. Nerede yanlış yapıyorum? Bu konuda destek olmanızı rica ediyorum.

Eğer depolama alanı veya data klasörüne gerekli izinleri verdiyseniz sorun Android sürümünüzden kaynaklanıyor demektir. Android 13 ile beraber Android içindeki data ve OBB klasörlerine erişim kökten kısıtlama yedi, root ile ulaşılabilir duruyor ancak standart olarak Android 13 ile oraya erişmeniz mümkün değil. Eğer Android 13 harici bir işletim sisteminiz varsa oraya ulaşabiliyor olmanız lazım demektir. Bu arada her mod paketine güvenmeyin, bazıları köşede kıyı da veri akışına devam ediyor ve silinmediği müddetçe verilerinizi çekmeye devam ediyor (zaten bu tarz modlar çalışmaz)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı