Database'i hacklenen yerden email şifrem bulunabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, emailimin kayıtlı olduğu 2 3 tane sitenin databasesi hacklenmiş yıllar önce adamların benim şifremi bulabilme ihtimali var mı? Çünkü hacklendiği zaman sanırsam sadece email adresim gidiyor zaten belli paso scam emailler geliyor 2 3 ayda bir ama o databasesi hacklenen siteden email şifremi bulabilirler mi? O databasede benim email şifrem yoktur değil mi? Not: O sitelerde emailimin şifresiyle aynı bir şifre yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Databaselerde şifreler genellikle encrypt yöntemiyle saklanır.

Zaten aynı şifre yok demişsiniz sorun olacağını sanmam.

İfadeler: RPM
Az önce bir kontrol amaçlı epostaya bakayım dedim giriş denemelerine yurt dışından şifre denenmiş fakat hatalı bir sorun teşkil eder mi?
Çünkü email adresi çok basit bir şey gizli bir şey bile değil galiba sonuçta yaratılma amacı haberleşmek böyle şifre denemelerinden korkmak gerekir mi?

Database'den şifreler çalınmış olsa bile belli bir algoritmayla şifreleniyor. Adamlar bu şifreleri çözse bile email şifrem ile aynı değil demişsiniz.

Emailinize şifre denemesi yapılıyorsa 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirin. Emaile girmeden telefonunuza kod gelsin.

2 adımlı doğrulama aktif zaten ve şunu da belirtiyim epostanın güvenlik bölümünde adam şifreyi girse ama 2. doğrulamayı giremese zaten söylüyordu adam hiçbir şekilde doğru şifreyi bulamamış içim rahat olmalımı emailde Steam hesapları vs bir ton hesaplarım var.
Ve ayrıca IMAP protokolü yazıyor eşitleme başarısız demiş bu ne anlama geliyor anlamış değilim.

Şifreyi doğru bulsa bile 2 adımlı doğrulamayı geçemez hocam ki doğru bile bulamamış. Endişe etmenize gerek duyacak bir durum göremiyorum.

İçiniz rahat olacaksa belli aralıklarla şifre değişimi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…