adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #1 Merhabalar. Rust oyununu oynuyorum ve oyunda bir sorun oldu. Bende yönetici arkadaştan oyunun kayıt dosyasını istedim. O da bana attı. Fakat içini açıp okumam gerekiyor. Ama yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Merhabalar. Rust oyununu oynuyorum ve oyunda bir sorun oldu. Bende yönetici arkadaştan oyunun kayıt dosyasını istedim. O da bana attı. Fakat içini açıp okumam gerekiyor. Ama yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Haziran 2015 #2 SQLite, Microsoft Access veya Database .NET kullanmayı dene.
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2015 #3 SQL Anywhere Database, Progress Database File, Solid Database, MSWorks, SmartWare Office Pac File, Palm Zire Photo Database. Bunlarla açabilirsin.
SQL Anywhere Database, Progress Database File, Solid Database, MSWorks, SmartWare Office Pac File, Palm Zire Photo Database. Bunlarla açabilirsin.