Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, bilidiğiniz gibi Naruto animesinde 3 kişi datte diyor. Ne anlama geliyor? Kushina: Dattebane. Naruto: Dattebayo. Boruto: Dattebasa. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2021
Arkadaşlar, bilidiğiniz gibi Naruto animesinde 3 kişi datte diyor. Ne anlama geliyor? Kushina: Dattebane. Naruto: Dattebayo. Boruto: Dattebasa.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.198 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 Bir anlamı yok. Ağzına takılan bir şey. İngilizceye "Believe it!" olarak çevirmişler ancak Japonca pek bir anlam ifade etmiyor.
Bir anlamı yok. Ağzına takılan bir şey. İngilizceye "Believe it!" olarak çevirmişler ancak Japonca pek bir anlam ifade etmiyor.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #3 Datte yazınca hurma çıkıyor.
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 10 Ocak 2021 #4 Femto dedi: Bir anlamı yok. Ağzına takılan bir şey. İngilizceye "Believe it!" olarak çevirmişler ancak Japonca pek bir anlam ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde "dattebane" ve "dattebayo" "ya know" şeklinde falan çevrilmişti. Ama aynen bence de bir anlamı yok. Bir yerde okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.
Femto dedi: Bir anlamı yok. Ağzına takılan bir şey. İngilizceye "Believe it!" olarak çevirmişler ancak Japonca pek bir anlam ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde "dattebane" ve "dattebayo" "ya know" şeklinde falan çevrilmişti. Ama aynen bence de bir anlamı yok. Bir yerde okumuştum ama nerede hatırlamıyorum.