eat Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Selamlar. Malum tercih dönemi ben de Doğu Akdeniz Üniversitesi veya Bahçeşehir Kıbrıs arasında kaldım. Yazılım mühendisliği düşünüyorum. İki üniversite arasında tavsiyesi olan var mıdır?
Selamlar. Malum tercih dönemi ben de Doğu Akdeniz Üniversitesi veya Bahçeşehir Kıbrıs arasında kaldım. Yazılım mühendisliği düşünüyorum. İki üniversite arasında tavsiyesi olan var mıdır?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 4 Ağustos 2024 #2 eat dedi: Selamlar. Malum tercih dönemi ben de doğu Akdeniz Üniversitesi veya bahçeşehir Kıbrıs arasında kaldım. Yazılım mühendisliği düşünüyorum. İki üniversite arasında tavsiyesi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Baü iyi değil daü öneririm. Not mümkünse Türkiye'de kal.
eat dedi: Selamlar. Malum tercih dönemi ben de doğu Akdeniz Üniversitesi veya bahçeşehir Kıbrıs arasında kaldım. Yazılım mühendisliği düşünüyorum. İki üniversite arasında tavsiyesi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Baü iyi değil daü öneririm. Not mümkünse Türkiye'de kal.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.995 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Ağustos 2024 #3 Kıbrıs üniversiteleri her anlamda leş haberin olsun.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 4 Ağustos 2024 #4 Teknocuk dedi: Kıbrıs üniversiteleri her anlamda leş haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Keşke sadece üniversiteler olsa ortamı ayrı kendisi ayrı…
Teknocuk dedi: Kıbrıs üniversiteleri her anlamda leş haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Keşke sadece üniversiteler olsa ortamı ayrı kendisi ayrı…
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 Doğuakdeniz daha köklü ve abet akreditasyonu var. Dünya saralamasında da pek çok Türkiye'deki üniversitelerden önde geliyor. Kıbrıs'ta okuyacaksan ya daü'de ya da yakın doğuda okuman daha iyi olur.
Doğuakdeniz daha köklü ve abet akreditasyonu var. Dünya saralamasında da pek çok Türkiye'deki üniversitelerden önde geliyor. Kıbrıs'ta okuyacaksan ya daü'de ya da yakın doğuda okuman daha iyi olur.