serkanx35 Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 4 9 Haziran 2019 #1 Bende şöyle bir hata alıyorum. Güvenlik duvarından felan izin verdim. Ne yapmam lazım ? @BilgisayarKurdu @mrtzdmrc Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2019
Bende şöyle bir hata alıyorum. Güvenlik duvarından felan izin verdim. Ne yapmam lazım ? @BilgisayarKurdu @mrtzdmrc
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 9 Haziran 2019 #2 Bu hatayi aldigin anda internete cikabiliyor musun? Hangi anti virusu kullaniyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS serkanx35 Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 4 10 Haziran 2019 #3 Evet. İnterneti normal bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Ama oyuna girerken hep bu hatayı veriyor. Antivurus programı yüklemedim windows'un kendi programı var. Sadece bu oyunda alıyorum bu hatayı. Artı 0 Eksi
Evet. İnterneti normal bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Ama oyuna girerken hep bu hatayı veriyor. Antivurus programı yüklemedim windows'un kendi programı var. Sadece bu oyunda alıyorum bu hatayı.