S SelmanYıldız Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar dav olarak kayıtlı bir video vardı. Uzantısını MP4 yaptım açılmadı. Nasıl tekrar dav dosyası haline getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Arkadaşlar dav olarak kayıtlı bir video vardı. Uzantısını MP4 yaptım açılmadı. Nasıl tekrar dav dosyası haline getirebilirim?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Kasım 2020 #2 SelmanYıldız dedi: Arkadaşlar dav olarak kayıtlı bir video vardı. Uzantısını MP4 yaptım açılmadı. Nasıl tekrar dav dosyası haline getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Uzantıyı tekrar dav yapmak aklınıza geldi mi?
SelmanYıldız dedi: Arkadaşlar dav olarak kayıtlı bir video vardı. Uzantısını MP4 yaptım açılmadı. Nasıl tekrar dav dosyası haline getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Uzantıyı tekrar dav yapmak aklınıza geldi mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 7 Kasım 2020 #3 Codec farklı olduğu için, uzantıyı elle değiştirmek işe yaramaz. Dönüştürücü kullanmanız gerekiyor. DAV to MPG - online-convert.com Convert DAV to MPG in high quality by using this online file converter. video.online-convert.com Online Video Dönüştürücü ile videoları MP4, AVI, MPEG, FLV, 3GP'ye dönüştür convert-video-online.com
Codec farklı olduğu için, uzantıyı elle değiştirmek işe yaramaz. Dönüştürücü kullanmanız gerekiyor. DAV to MPG - online-convert.com Convert DAV to MPG in high quality by using this online file converter. video.online-convert.com Online Video Dönüştürücü ile videoları MP4, AVI, MPEG, FLV, 3GP'ye dönüştür convert-video-online.com
S SelmanYıldız Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #4 elle değiştiremedim zaten arkadaşın dediğini yapacağım saolun