Dav3 Pro vs Viper V3 Pro

drakee

Centipat
Daha fazla  
Bariz farkları ne?
DAV2 Pro kullanıyordum, elime hangisi daha çok oturur?
DAV3 Pro 5000 TL, Viper V3 Pro 7500 TL. Fiyat farkına değer mi?
Aşağı yukarı bu bütçede ekstra fingertip mouse önerisi.

Bariz farkları ne?
Şekil farkları buradan görebilirsin.
1749073810021.png

Özellik olarak da inanılmaz farklar yok bence eğer eline oturuşundan memnunsan V3 Pro alabilirsin.

Bariz farkları ne?

DAV3 Pro'da kronik scroll problemi var, Viper V3 Pro'da yok. Eski bir Viper Mini kullanıcısı olarak çok müzdariptim bu konudan.
Viper V3 Pro harici tüm Mouse’larında var bu sorun.

Bariz farkları ne?
Dav2 Pro kullanıyordum, elime hangisi daha çok oturur?
Dav3 Pro 5000 TL, Viper V3 Pro 7500 TL. Fiyat farkına değer mi?

Hocam ben Vatan Bilgisayar'a gidip sorduğum da dav3 ve G PRO X Superlight 2 fareleri için ayda 1 garantiye geri geliyor demişti adam. Ama Viper V3 hiç gelmedi daha dedi. Ben de bundan kaynaklı 4 5 gün sonra Viper V3 almayı düşünüyorum. Bariz fark olarak içinde birinin dongle çıkıyor ve hafiflik farkı vardı sanırım. Tutuş olarak çok bir fark olmaz.

Hocam ben Vatan Bilgisayar'a gidip sorduğum da dav3 ve G PRO X Superlight 2 fareleri için ayda 1 garantiye geri geliyor demişti adam. Ama Viper V3 hiç gelmedi daha dedi. Ben de bundan kaynaklı 4 5 gün sonra Viper V3 almayı düşünüyorum. Bariz fark olarak içinde birinin dongle çıkıyor ve hafiflik farkı vardı sanırım. Tutuş olarak çok bir fark olmaz.

Dongle hangisinde çıkıyor acaba bir de dav3 dediğiniz Pro modeli mi garantiye geri gelen yoksa düz dav3 mü?

Dongle hangisinde çıkıyor acaba bir de dav3 dediğiniz Pro modeli mi garantiye geri gelen yoksa düz dav3 mü?

Viper v3'te çıkıyor ama Vatan Bilgisayar'da dav3 Pro'nun da dongle olan versiyonu vardı. Hocam sanırım normal dav3 için demişti garanti olayını diye hatırlıyorum. Pro olan internette dongle olarak gözükmüyor ve 5000-6000TL arası. Ama Vatan Bilgisayar'da dongle olan Pro versiyon vardı o da 8000TL Viper v3'te 8000TL. Anlamadım orasını o yüzden pek.

Eğer yakınınızda varsa bir gidip kontrol edebilirsiniz. Ama ikisi de 8000TL ise Viper V3 Pro alırım ben. Son olarak ise bunlar bazen sorunları tekrar çözülerek piyasaya sürülüyor. Yani aynı modelin yeni kutuları daha sorunsuz çıkabiliyor. Sanırım bu dav3 Pro'nun dongle olan versiyonu da yeni. O yüzden öyle bir şey dedi oradaki çalışanlar bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı